Galaxy Tab S8: instrumentul perfect pentru a echilibra viața, munca și școala

430
Actualizarea din mai Galaxy Tab S8
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Viața unui elev, student sau angajat poate fi agitată și stresantă. De la obținerea de note bune și studierea limbilor străine până la jonglarea cu joburi cu normă parțială sau chiar cu normă întreagă, studenții sau muncitori de orice vârstă sunt mereu în mișcare. Pentru acest lucru Samsung a lansat noua serie Galaxy Tab S8.

Seria Tab S8 a fost creată pentru a fi instrumentul suprem pentru a face stilul de viață al oricărui utilizator mai ușor de gestionat. Depășind limitele a ceea ce este posibil pentru o tabletă Galaxy, Galaxy Tab S8 Ultra combină cel mai mare afișaj și cele mai subțiri rame cu o portabilitate convenabilă, astfel încât să poți fi pregătit pentru orice provocări cu care te confrunți în viață.

Cu seria Galaxy Tab S8 poți lua notițe în clasă sau la birou

Dacă întâmpinați dificultăți în a ține pasul cu notele în timpul unui curs sau al unei prelegeri, încercați să utilizați funcția de ecran împărțit a Galaxy Tab S8 Ultra pentru a organiza rapid toate informațiile primite. Puteți împărți ecranul în trei ferestre în timpul orelor online. Conform SamsungNewsroom, vă puteți deschide tema de lectură în stânga și aplicația de luare a notelor în dreapta. În acest fel puteți accesa comod toate aplicațiile de care aveți nevoie pe un singur ecran. Datorită ecranului ultra-mare de 14,6 inch (37,08 cm) al tabletei, experiența ta de luare a notițelor va fi la superlativ. Chiar și în modul ecran divizat, aplicațiile sunt ușor de utilizat, spațioase și reglabile pentru a se potrivi nevoilor tale.

Primul exemplu de concept „tabletă” a fost prezentat în filmul lui Stanley Kubrik, A Space Odyssey (din 1968) și în serialul Star Trek (din anii ’60). În aprilie 2010 compania americană Apple a lansat pe piață primul model de iPad.

În timpul prelegerilor importante dacă nu vreți să ragtați niciun detaliu, puteți să sincronizați înregistrarea vocală live cu notele dvs. Pur și simplu apăsați pictograma „Înregistrare” din aplicația de note când începe cursul și începeți să scrieți. Această funcție este destinată numai uzului personal. Înregistrările cursurilor nu pot fi postate, distribuite sau partajate fără permisiunea instructorului. Puteți reda cu ușurință înregistrarea vocală și puteți urmări notele dvs., sincronizate convenabil cu audio, pentru a vă ajuta să preluați chiar și cele mai complexe informații.

Arată și sună foarte bine la fiecare apel video

Seria Galaxy Tab S8 are, de asemenea, performanțe îmbunătățite pentru conferințe video și cursuri la distanță. Galaxy Tab S8 Ultra este prima tabletă Samsung echipată cu două camere. Are o cameră principală de 12MP și o cameră ultra-largă, astfel încât să vă puteți bucura de un ecran mai mare.

Când o persoană nouă intră în cadru în timpul unui apel video, se aplică funcția de încadrare automată bazată pe AI. Aceasta ajustează automat cadrul camerei în funcție de mișcarea camerei de pe ecran, cum ar fi micșorarea sau ajustarea unghiului atunci când cineva intră în cadru. Cu cele trei microfoane ale dispozitivului, puteți minimiza și distragerile, reducând zgomotul de fundal pentru un sunet și mai clar.

Transformă-ți tableta într-un PC

Sunt momente în care ai nevoie doar de un laptop, atunci când termini sarcinile sau te pregătești să faci o prezentare de grup. Atunci când acesta este cazul, Samsung DeX vă oferă acea experiență asemănătoare PC-ului. În acest fel puteți deschide mai multe ferestre de aplicații simultan, la fel ca pe un PC. Folosind caracteristica DeX Mirroring, vă puteți aduce munca pe ecranul mare, reflectând fereastra DeX a tabletei pe un ecran TV sau pe un monitor. Dacă aveți o tastatură cu capac de carte pentru seria Galaxy Tab S8 și un mouse Bluetooth, vă puteți transforma instantaneu tableta într-un laptop funcțional.

Alternativ, puteți utiliza cel de-al doilea ecran. Este o caracteristică pentru a vă conecta wireless Galaxy Tab S8 ca monitor secundar dacă aveți deja un laptop. Pur și simplu conectați Galaxy Tab S8 Ultra la ecranul computerului și fie extindeți, fie duplicați afișajul pentru a vă împinge productivitatea la maximum. Funcția Second Screen este acceptată pentru Galaxy Book Windows PC și seria Galaxy Tab S7 sau modelele ulterioare. Sunt necesare modele de PC Windows 10 cu afișare wireless și Windows 10 v.2004 sau o versiune ulterioară. Cu Galaxy Tab S8, puteți lucra mai inteligent, nu mai greu. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între Samsung Galaxy Tab S8 și Samsung Galaxy Tab S7!

Cu noul S Pen actualizat, puteți scrie la fel de ușor și fără efort pe tabletă ca și pe hârtie. S Pen-ul are o viteză de răspuns cu 30% mai mare printr-un algoritm de predicție pentru o experiență mai adevărată de la creion la hârtie sau de la pensula la pânză. Dacă sunteți enervat de tastele laptopului și preferați să scrieți de mână, S Pen va deveni ustensila de scris preferată.

Găsiți un hobby pe care îl veți iubi cu seria Galaxy Tab S8

Dacă vrei să adaugi o pată de culoare vieții tale, de ce să nu încerci să desenezi folosind S Pen? Samsung a încheiat un parteneriat cu Clip Studio Paint pentru o experiență optimizată care vă conectează tableta la smartphone-ul Galaxy. Prin activarea modului Companion în aplicație și conectarea acestuia la smartphone-ul Galaxy, vă puteți transforma telefonul mobil într-o paletă de vopsea și tableta într-o pânză. Puteți crea capodopere digitale și vă puteți elibera creativitatea ca niciodată.

Din cauza pandemiei, a rămâne acasă a devenit noua normalitate, crescând popularitatea serviciilor de streaming. Când vine vorba de redarea emisiunilor preferate, seria Galaxy Tab S8 vă oferă o experiență de vizionare optimă. Indiferent unde vizionați ceva, puteți experimenta streaming de nivel următor cu ecranul extins al tabletei Samsung Galaxy Tab S8 Ultra. În același timp aveți parte de un peisaj sonor bogat cu Dolby Atmos, oricând și oriunde.

Din întreaga lume, studenții și elevii muncesc din greu pentru a-și îndeplini visele. Acum seria Galaxy Tab S8 este acolo pentru a ajuta pe oricine să-și echilibreze programul și să atingă scopul. Indiferent dacă studiezi la bibliotecă, explorezi noi hobby-uri sau iei o pauză, seria Galaxy Tab S8 este concepută pentru a-ți oferi flexibilitatea pentru a se potrivi stilului tău de viață din campus și instrumentele pentru a învăța, a crea și a te juca.

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.