Galaxy Tab S8 Ultra va avea funcția „încadrare automată” la camera seflie

285
Galaxy Tab S8 Ultra va avea functia incadrare automata la camera seflie
Sursa Foto: via androidheadlines.com

Știm deja că Samsung va lansat noua serie emblematică Galaxy Tab S8, unde Galaxy Tab S8 Ultra va fi vedeta. Acest model va purta numele „Ultra” nu numai datorită specificațiilor puternice, ci și în ceea ce privește noile funcții. Se pare că Samsung va introduce o nouă cameră selfie cu Galaxy Tab S8 Ultra. Pentru asta, compania, pentru prima dată, va introduce o crestătură pe această tabletă.

Crestătura este acolo nu doar pentru modificări estetice, ci pentru un motiv anume. Conform AndroidHeadlines, camera selfie de pe modelul Tab S8 Ultra va aduce suport pentru o nouă funcție numită „Încadrare automată”. Această funcție este similară cu una disponibilă pe Apple iPad Pro numită „Center Stage”. Când este activată, încadrarea automată ajută la menținerea subiectului în cadru în timp ce subiectul se mișcă.

Galaxy Tab S8 Ultra cu funcția „Auto Framing”

Funcția „Center Stage” de pe Apple iPad Pro a fost apreciată de pasionații de tehnologie de pe tot globul. A ajutat utilizatorii să continue să susțină prelegeri sau prezentări live, fără să-și facă griji că se află în interiorul cadrului. Este posibil ca funcția „Auto Framing – încadrare automată”, dacă ajunge pe Tab S8 Ultra, atunci modelul Galaxy S22 Ultra o poate primi și el.

Funcția „Auto Framing” de la Samsung a debutat cu smartphone-ul Samsung Galaxy Z Fold 2. Acum, este exclusivă doar pentru telefoanele pliabile ale companiei. Aparent, acest lucru se datorează faptului că merge bine cu Flex Mode. Sunt informații care sugerează că „Încadrarea automată” ar putea fi disponibilă în curând în afara seriei Galaxy Z. Nu este foarte clar dacă Galaxy Tab S8 Ultra va fi construit în jurul acestei caracteristici, dar asta explică în mod rezonabil prezența crestăturii pe tabletă.

iPad Pro este o gamă profesională premium de tablete iPad de la Apple Inc. iPad Pro original a fost anunțat în septembrie 2015 cu vânzări din noiembrie. Tableta avea un ecran cu diagonala de 12,9 inch (32,77 centimetri).

„Center Stage” a fost unul dintre principalele motive pentru care iPad Pro de la Apple a fost numit cea mai bună tabletă de pe piață. Dacă Samsung aduce „Auto Framing” pe Galaxy Tab S8 Ultra, atunci acest model ar putea aduce vânzări mari de tablete pentru Samsung.

Scurgerile și zvonurile actuale confirmă că Tab S8 Ultra va fi o ofertă premium de tabletă a companiei. Deși prezența modului Flex nu a fost confirmată, acesta are multe funcții pentru a concura cu iPad Pro. Mai mult, dacă funcția „Auto Framing” pe tableta S8 Ultra, atunci ne putem aștepta să ajungă și pe Galaxy S22 Ultra. Nu este exclus ca apoi să ajungă și pe alte modele Galaxy.