Galaxy Tab S8 Ultra prezintă un notch în noile randări neoficiale

456
Galaxy Tab S8 Ultra prezinta un notch in noile randari neoficiale
Sursa Foto: @OnLeaks

Ne așteptăm ca seria Samsung Galaxy Tab S8 să apară cândva la sfârșitul anului 2021 sau începutul anului 2022. În ultimul timp am putut să ne face o idee despre cum vor arăta tabletele din noua serie Galaxy Tab S8. Au apărut chiar randări neoficiale cu modelul Samsung Galaxy Tab S8 Ultra.

Acum, via TechRadar, avem noi fotografii de înaltă rezoluție a celei mai mari și mai scumpe tablete Samsung. Se pare că Samsung Galaxy Tab S8 Ultra va avea o crestătură în partea de sus a ecranului (când este ținut în modul peisaj). Această crestătură găzduiește camera selfie. Ramele din jurul restului ecranului sunt aparent mai subțiri, la tableta cu o diagonală imensă de 14,6 inch (37,08 centimetri). Celelalte două modele vor avea diagonala ecranului de 11 inch (27,94 centimetri) pentru Tab S8 și 12,4 inch (31,50 cm) pentru Tab S8+.

Dual-camera spate pe Galaxy Tab S8 Ultra

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra va avea două camere la spate, patru difuzoare și un port USB-C. Din câte se pare nu există o mufă de 3,5 mm pentru căști pe această tabletă premium. Dar cum fotografiile nu sunt oficiale acest lucru se poate schimba până la lansare. Putem vedea și o bandă magnetică pentru a ține S Pen-ul lipit pe spate. Dimensiunile tabletei Tab S8 Ultra sunt 325,8 x 207,9 x 5,4 mm.

De menționat că Samsung nu a oferit până acum un model Ultra cu seriile sale de tablete emblematice. Anul trecut am primit seria Samsung Galaxy Tab S7 cu Galaxy Tab S7 și Galaxy Tab S7+. Galaxy Tab S7 FE a apărut ceva mai târziu. Acele tablete au fost lansate în august 2020, astfel încât succesorii lor ar putea apărea oricând între acum și începutul lui 2022.

Primul exemplu de concept „tabletă” a fost prezentat în filmul lui Stanley Kubrik, A Space Odyssey (din 1968) și în serialul Star Trek (din anii ’60). În aprilie 2010 compania americană Apple a lansat pe piață primul model de iPad.

Zvonurile că Samsung ar adăuga un model Ultra la seria Galaxy Tab S8 se învârt în jurul nostru de câteva luni. Se pare că scopul Samsung este de a provoca Apple cu tableta Apple iPad Pro – cea mai mare dintre aceste tablete măsoară 12,9 inch (32,77 cm).

Mai mare, mai mare și mai mare

Samsung nu s-a sfiit niciodată să aducă pe piață telefoane sau tablete mai mari sau mai bune decât oricine altcineva. Primim mereu dispozitive tot mai mari pe zi ce trece de la Samsung, indiferent că sunt telefoane sau tablete. Cu o tabletă de 14,6 inch compania coreeană ar întra într-un teritoriu aproape de dimensiunea unui monitor de laptop. Nu doar dimensiunea ecranului va face din Galaxy Tab S8 Ultra o tabletă premium. Ne așteptăm la specificații de top la interior, o calitate excelentă a construcției și, desigur, suport pentru stiloul S Pen. Aceasta ar putea fi tableta care ridică ștacheta când vine vorba de cel mai bun lucru pe care tabletele Android le aduc pe piață.

Dacă există și o crestătură pe afișaj, atunci Samsung adaugă altceva pentru a o diferenția de celelalte tablete din seria Galaxy Tab S8. Deși va trebui să așteptăm să vedem cum aplicațiile și software-ul de bord gestionează decupajul din ecran.