Galaxy Tab S9 FE și Tab S9 FE+ confirmate din greșeală de Samsung

159
Galaxy Tab S9 FE si Tab S9 FE+ confirmate
Sursă foto: SamMobile

Samsung nu a terminat de lansat tabletele sale pentru anul acesta. După ce a lansat recent pe Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+ și Galaxy Tab S9 Ultra, compania sud-coreeană este gata să lanseze două tablete mid-range cu parfum de premium, pe Galaxy Tab S9 FE și Galaxy Tab S9 FE+.

Acum, viitoarele tablete din seria Galaxy Tab FE au fost confirmate de Samsung Franța. Potrivit SamMobile, Galaxy Tab S9 FE și Galaxy Tab S9 FE+ au fost menționate pe site-ul companiei, confirmând existența acestora. Designul și unele specificații ale uneia dintre aceste tablete au apărut în urmă cu câteva săptămâni.

Înainte de a fi prea entuziasmați de viitoarele tablete, trebuie menționat că Samsung nu a spus nimic despre lansarea lor. Compania nu programat niciun fel de eveniment oficial pentru lansarea Tab S9 FE și Tab S9 FE+ și nu a oferit încă detalii despre specificații, caracteristici sau prețuri.

Galaxy Tab S9 FE și Tab S9 FE+ probabil cu procesorul Exynoa 1380

Aceste alternative mai ieftine Fan Edition sunt asemănătoare ca design cu seria Galaxy Tab S9. Sunt informații că ambele modele vor avea procesoare Exynos 1380 și până la 8 GB de memorie RAM, printre alte specificații și caracteristici respectabile. Desigur, principala atracție la vânzare va fi ecranul, cu o diagonal de de 10,9 inch (27,69 cm) pe Tab S9 FE și 12,4 inch (31,50 centimetri).

Modelul Fan Edition+ pare să aibă dimensiuni de gabarit similare cu Galaxy Tab S7 FE, ecranul fiind și el similar. Se zvonește că va avea procesorul Exynos 1380, mai rapid decât Snapdragon 750G utilizat în versiunea numai Wi-Fi a Galaxy Tab S7 FE, dar la fel de rapid ca Snapdragon 778G utilizat în versiunea 5G a Galaxy Tab S7 FE.

GPS – Global Positioning System a fost folosit pentru prima dată de SUA în scopuri militare. A fost introdus prima data pe autovehicule în 1996. GPS este deținut și plasat sub controlul Departamentului Apărării al SUA.

Galaxy Tab S9 FE+ a primit deja certificarea FCC în urmă cu câteva zile. Potrivit certificării FCC, tableta va avea GPS, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.3. Nu va lipsi celebrul un S Pen, două camere la spate și difuzoarele stereo. Tableta va fi disponibilă în versiunile Wi-Fi (număr de model SM-X610) și 5G (SM-X616B).

Mai multe zvonuri recente au indicat o lansare în septembrie pentru Galaxy Tab S9 FE și Tab S9 FE+. Posibil ca tot atunci să primim un alt dispozitiv Fan Edition, pe Samsung Galaxy S23 FE. Cu toate acestea, cu apariția pe site-ul Samsung și designul deja scurs, cele două tablete cu o aromă ușor premium ar putea să fie lansate de Samsung oricând în următoarele săptămâni.