Galaxy to Share sincronizează setările aplicațiilor Good Lock între dispozitive

214
Galaxy to Share
Sursa foto: gsmarena.com

Samsung a lansat acum încă un nou plugin – Galaxy to Share pentru suita Good Lock, care permite utilizatorilor să partajeze toate setările de personalizare și module pe dispozitivele Galaxy. Această aplicație minunată vă va permite acum să partajați propriile setări de personalizare create ale diferitelor module și aplicații Good Lock cu alți utilizatori.

Modul Samsung Good Lock vă va permite să sincronizați setările altor module Good Lock între dispozitivele Galaxy. Dacă nu știți, Good Lock este o platformă care permite utilizatorilor Galaxy să modifice unele setări ale sistemului și să își personalizeze dispozitivele într-o măsură mai profundă.

Galaxy to Share pentru partajarea mai ușoară a fișierelor

V-ați săturat să trimiteți un lanț nesfârșit de e-mailuri sau texte către prietenii dvs., doar pentru ca aceștia să vă vadă fotografiile și alte fișiere? Dar dacă ai putea partaja ușor fișiere direct pe alte telefoane compatibile fără să ai nevoie de e-mail sau mesaje? Potrivit GSMArena, aici intervine Samsung Galaxy to Share.

Galaxy to Share vă va permite să trimiteți setările aplicației Good Lock către alte dispozitive. La lansare, va accepta aplicațiile Keys Cafe, Theme Park, LockStar, NavStar, MultiStar, QuickStar și ClockFace. Sunt acceptate, de asemenea și aplicațiile Home Up, One Hand Operation+ și Sound Assistant Good Lock. Aplicația Camera Assistant Good Lock nu este acceptată încă, dar este posibil să fie la un moment dat mai târziu.

One Hand Operation+ pe dispozitivele Galaxy vă permite să accesați cu ușurință anumite aplicații. Puteți activa lanterna, panoul rapid sau captura de ecran doar cu o glisare a degetului. Aplicația este destinată în special telefoanelor cu ecran mare.

Rețineți că serviciul este o parte exclusivă a One UI 5 Good Lock. Prin urmare, veți avea nevoie de un dispozitiv Galaxy care rulează Android 13. Deoarece modulul Galaxy to Share este în testare beta, este posibil ca unele funcții să nu funcționeze perfect. S-ar putea, de asemenea, să întâmpinați probleme de blocare din cauza unor mici erori pe care Samsung le va rezolva înainte de lansarea publică.

Samsung Galaxy to Share sincronizează setările aplicațiilor Good Lock între dispozitive. Momentan Galaxy to Share este disponibil doar în anumite regiuni, așa că este posibil să nu fie disponibil pentru telefonul tău Galaxy. Disponibilitatea caracteristicilor și funcțiilor de partajare va varia în funcție de dispozitiv, operator și versiunea software de pe smartphone.