O nouă aplicație Samsung, cu Theme Park vă puteți crea propriile teme

1151
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung a lansat o nouă aplicație pe Galaxy Store care vă permite să vă creați teme proprii pentru smartphone-ul Galaxy. Așa este, puteți crea teme personalizate pe care le puteți folosi pentru a schimba aspectul interfeței de utilizator. Numită „Parc tematic -Theme Park”, noua aplicație face parte din familia de aplicații Good Lock și „extrage culori dominante din tapet și creează automat temă pe baza stilului și culorilor utilizatorului.”

După ce selectați un fundal existent, Theme Park vă permite să decideți culoarea principală a temei, pe baza culorilor pe care le detectează în imagine. Puteți colora lucruri precum pictogramele și nuanța de notificare și vă oferă o varietate de combinații de culori la alegere pentru a crea aspecte ale interfeței de utilizare, cum ar fi culoarea textului, fundalul meniului și multe altele.

Cu Theme Park puteți alege și culoarea textului

De asemenea, puteți selecta dacă pictogramele aplicației să aibă sau nu un fundal. Puteți alege, de asemenea, culoarea textului pentru numele aplicațiilor pe care le vedeți pe ecranul de start și în sertarul aplicațiilor. Fiecare temă creată este salvată apoi pe dispozitivul dvs. Apoi acestea pot fi accesate oricând prin secțiunea Tapet și teme din aplicația Setări. Cu toate acestea, temele nu pot fi partajate cu altele, deși funcționalitatea respectivă ar putea ajunge ulterior.

Semnificația cuvântului Samsung în limba coreeană este „trei stele”. Cuvântul „trei” reprezintă ceva „mare, numeros și puternic”. Lee Byung-chul, fondatorul Samsung, a ales acest nume în anii ’30, în speranța că Samsung va străluci și va deveni puternică.

Theme Park – Parcul tematic este o aplicație interesantă și frumoasă. Chiar dacă este o aplicație mai mică o puteți încerca pentru a vă distra și pentru a crea teme bazate pe imaginile de fundal preferate. Parcul tematic Samsung este acum disponibil pentru anumite dispozitive Samsung. Totuși, nu este clar ce dispozitive îl vor folosi și dacă va fi disponibil pe toate. La prima vedere, pare să fie disponibil doar pe telefoanele Samsung care rulează Android 10 prin programul One UI 2.0 beta. Acest lucru ar include telefoanele emblematice, cum ar fi Note 10, Galaxy S10, Note 9 și Galaxy S9.

Sigur va fi disponibilă cu Android 10 în momentul în care noul sistem de operare va fi stabil și pe alte telefoane Samsung. Android 10 este deja în versiune stabilă pe seria Galaxy S10 în Germania și mai multe țări din Europa!

Dacă doriți să utilizați Parcul tematic – Theme Park, trebuie să aveți instalată aplicația Good Lock. Poate fi găsită în Galaxy Store pe telefonul Samsung care rulează cu interfața One UI. Din păcate, în acest moment aplicația Theme Park este disponibilă doar în câteva țări.