Samsung tachinează Galaxy Unpacked în locații iconice din lume

67
Reclama Samsung Galaxy Unpacked
Sursă foto: Samsung - Times Square din New York, SUA

Știm deja oficial data următorului eveniment Galaxy Unpacked. Va avea loc la Paris, Franța, pe 10 iulie la ora 15:00 ora locală, ora 16:00 ora României. Data este cu puțin timp înainte de începerea Jourilor Olimpice 2024. Samsung a început să promoveze viitorul eveniment în locații celebre din întreaga lume ca „Galaxy Unpacked 2024: Galaxy AI is Here”.

Sunt reclame digitale în aer liber, în Statele Unite, Marea Britanie, Corea de Sud sau China. Samsung va lansa la Galaxy Unpacked de la Paris pe Galaxy Z Fold 6, Galaxy Z Flip 6, Galaxy Watch 7, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Buds 3, Galaxy Buds 3 Pro și inelul inteligent Samung Galaxy Ring. Este posibil și unele surprize, dar momentan Samsung nu a confirmat oficial nici aceste dispozitive.

Samsung Electronics a început publicitatea digitală în aer liber pentru „Galaxy Unpack 2024” la COEX din Seul, Coreea de Sud; Times Square din New York, SUA; Piccadilly Circus din Londra, Anglia; și Tai Koo Li din Chengdu, China. Se așteaptă ca Galaxy Z Fold 6 să fie vedeta evenimentului de la Paris. Și Galaxy Ring este așteptat cu mare nerăbdare, veni cu o serie de capabilități Galaxy AI generative.

Tai Koo Li din Chengdu este un Mall și centrul de afaceri, dar și locația multor bănci internaționale. Are un hotel tip boutique The Temple House cu 100 de camere și 42 de apartamente și un turn de birouri de grad A Pinnacle One.

În videoclipul digital lansat de Samsung, apare o formă care amintește de Galaxy Unpacked și un telefon. Apoi umbra care apare pe măsură ce forma se rotește este convertită secvențial în „Turnul Eiffel”, un simbol al Parisului, și un grup de stele care simbolizează „Galaxy AI”.

Sursă foto: Samsung – Piccadilly Circus din Londra, Anglia

Videoclipul, care prezintă noul Galaxy care va fi prezentat și la Galaxy Unpack din Paris, Franța, arată așteptările pentru „Galaxy AI” și produse noi și captează atenția consumatorilor. Invitația Samsung în sine înlătură orice îndoială. „Pregătește-te să descoperi puterea Galaxy AI, acum infuzată în cea mai recentă serie Galaxy Z și în întregul ecosistem Galaxy”.

Sursă foto: Samsung – COEX Seul, Coreea

Dorința Samsung de a organiza Galaxy Unpacked la Paris are legătură cu Jocurile Olimpice din Franța. Va fi o afluență foarte mare de sportivi și spectatori din toată lumea și Samsung vrea să profite de ocazie. După lansarea oficială din 10 iulie, toate dispozitivele vor fi la timp pe piață în ziua deschiderii Jocurilor Olimpice din data de 26 iulie.