Tableta Samsung Galaxy View 2, în curând cu un ecran imens

831

Samsung va introduce în curând o nouă tabletă Galaxy View cu un ecran imens. Primele rezultate ale testului Geekbench nu arată un scor prea bun. În 2015, Samsung a adus tableta de 18,4 inch Galaxy View pe piață. Acest comprimat va avea în curând un succesor. În luna septembrie a anului trecut, noua tabletă Samsung a fost deja certificată de Wi-Fi Alliance și Bluetooth SIG. Acest lucru a arătat că noua tabletă are numărul de model SM-T927A și va fi botezată Samsung Galaxy View 2.

Tableta Galaxy View 2 cu procesorul Samsung Exynos 7885 și 3 GB RAM a fost reperată pe site-ul etalon de referință Geekbench. Galaxy View 2 este de așteptat să fie lansată la al doilea eveniment Galaxy Unpacked 2019, care va avea loc la MWC 2019.

Conform Geekbench, tableta Samsung va avea un ecran de 17,5 inch și va funcționa pe sistemul de operare Android 8.1 Oreo. Nu va fi o tabletă foarte puternică, nici Galaxy View din 2015 nu a fost. Galaxy View 2 a realizat punctaje modeste în testele de pe Geekbench. Un scor de 1.200 puncte în single-core și un scor multi-core de 3.987 puncte.

Galaxy View 2 cu Bluetooth 5.0 și Wi-Fi dual-band

Modelul anterior avea un mâner tip servietă care se pare că a fost eliminat. Noul model include o articulație prin care tableta poate fi folosită fie ca un notebook. În același timp poate fi folosită la un unghi de 30°, în funcție de utilizare. În ceea ce privește conectivitatea, se așteaptă ca Galaxy View 2 să aibă funcția Bluetooth 5.0, precum și Wi-Fi dual-band pentru o conectivitate wireless cu dispozitive compatibile.

Wi-Fi (Wireless-Fidelity) este o marcă comercială a Wi-Fi Alliance. În 1999, Wi-Fi Alliance s-a format ca o asociație comercială care deține marca comercială Wi-Fi, sub care sunt vândute majoritatea produselor. Wi-Fi utilizează un număr mare de brevete deținute de mai multe organizații diferite.

Cu aceste specificații tableta se va adresa utilizatorilor care vor un afișaj mai mare pentru a viziona videoclipuri în deplasare. Samsung a lansat originalul Galaxy View la prețul de 700 € pe piețele internaționale. Rămâne de văzut dacă gigantul tech lansează View 2 cu un preț similar sau o face mai accesibilă.

Este posibil ca Galaxy View 2 să nu vadă lumina zilei la Galaxy Unpacked 2019, unde va fi lansată seria Galaxy S10 și smartphone-ul pliabil Galaxy Fold. Samsung va programa cel mai probabil o conferință de presă cu o zi înainte de începerea MWC 2019 Barcelona, unde Galaxy View 2, un nou smartwatch Galaxy Sport sau noile căști wireless Galaxy Buds, pot fi prezentate. MWC 2019 începe în 25 februarie și durează până la 28 februarie 2019.

SURSĂLetsgoDigital