Blockchain KeyStore pe Galaxy S10 pentru tranzacții cu criptomonede

1133

Am scris, nu mai departe de luna trecută, că Samsung va lansa un serviciu de monede virtuale cu Galaxy S10. Acum Samsung Blockchain KeyStore este confirmat de mai multe fotografii apărute cu Galaxy S10, potrivit PhoneArena. Imaginile arată aplicația Samsung Blockchain Keystore care rulează pe Galaxy S10. Pagina de tip splash menționează că această aplicație este un „loc sigur și convenabil pentru criptocurrency”.

O opțiune dedicată monedelor virtuale este integrată în meniul lui Galaxy S10 pentru cei interesați de Blockchain sau care dețin monede virtuale. Imaginile prezintă un meniu intitulat „Samsung Blockchain Keystore” din aplicația Settings din secțiunea Biometric și Securitate. Prin urmare, este o gestionare a monedelor virtuale în portofelul electronic. Aceste imagini și camera frontală unică dezvăluie faptul că acesta este un Galaxy S10 și nu un Galaxy S10+. Putem vedea, de asemenea, ramele reduse la minimum, lucru ce va fi apreciat de mulți utilizatori.

Blockchain KeyStore pe Galaxy S10 un portofel securizat

Inventat în 2008 pentru a urmări tranzacțiile cu monede virtuale, blockchains sau blocuri, sunt o metodă utilizată pentru a stoca înregistrările cu un cod. Acesta este alcătuit dintr-o serie de „blocuri”, fiecare conținând informații codificate din blocul anterior, date referitoare la o tranzacție și un marcaj de timp. Este o rețea peer-to-peer și dacă un bloc este modificat, toate celelalte din lanț trebuie să fie și ele. Și întrucât acest lucru ar necesita aprobarea majorității de la utilizatorii rețelei, blocurile sunt considerate a fi protejate de orice manipulare sau hacking.

Conform informației serviciul de criptare pe Galaxy S10 ar fi împărțit în două părți. Va exista un portofel rece pentru păstrarea monedelor digitale, a codurilor publice și private și semnarea codurilor private pentru tranzacții. De asemenea, va fi un portofel cripto pentru vizualizarea informațiilor despre cont, a transferurilor și a istoricului tranzacțiilor.

Prima monedă digitală descentralizată este Bitcoin-ul, a fost pusă în circulație în 2009. Bitcoin – în limba engleză bit: unitate de informație binară și coin: monedă. A fost creată de Satoshi Nakamoto. Construcția monedei Bitcoin permite deținerea și transferul de valoare. Semnul monetar oficial Bitcoin ₿, a fost stabilit în 2015.

Site-ul SamMobile afirmă că Galaxy S10 va permite utilizatorilor să importe un portofel securizat de criptografie din altă sursă sau să creeze unul nou. La prima vedere, Ether este una dintre monedele acceptate, dar Bitcoin, Bitcoin Cash sau tokenii ERC20 ar fi, de asemenea, susținute. Dar, acestea s-ar putea schimba până când Galaxy S10 va fi prezentat pe 20 februarie.

Pare a fi o mișcare inteligentă din partea gigantului high-tech. Mulți specialiști din domeniu se așteaptă ca tranzacția cu monede virtuale să crească în următorii câțiva ani. Nu am fi surprinși să vedem că mai mulți producători de telefoane adaugă caracteristici similare în telefoanelor lor în următorii ani.