Galaxy W21 5G primește o dată de lansare, arată foarte familiar

505
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung a anunțat o dată de lansare la cel mai recent smartphone pliabil numit Galaxy W21 5G. Este un flag-ship cu un aspect extrem de familiar care se îndreaptă spre China. Data lansării este programată pentru săptămâna viitoare, pe 4 noiembrie. Samsung Galaxy W21 5G este o versiune redenumită a smartphone-ului Galaxy Z Fold 2.

Poate nici nu am fi scris despre această lansare dacă nu ar fi fost atât de curioasă. Același dispozitiv, dar cu numele Samsung Galaxy Z Fold 2 5G, a fost lansat deja în țara Orientului Îndepărtat acum câteva săptămâni. Samsung Galaxy W21 5G nu pare să fie atât de diferit de modelul original, cu excepția faptului că va avea o balama de culori diferite și un panou din spate ușor mai strălucitor. De aici vine și nedumerirea. Totuși, schimbarea principală în designul lui Galaxy W21 5G pare a fi sigla vizibilă a China Telecom. Smartphone-ul va fi disponibil într-un finisaj unic auriu, care nu este disponibil pe Galaxy Z Fold 2.

Nu știm dacă Galaxy W21 5G va bate recorduri de vânzări

Această lansare poate fi considerată o încercare a Samsung de mai câștiga ceva cotă de piață în China. Vă reamintim că țara cu ce mai mare populație din lume este cea mai mare piață de smartphone-uri din lume. Acum în China, Samsung are aproximativ 1% atât din vânzări, cât și din livrări, conform Universmartphone. Pentru cel mai mare producător de smartphone-uri din lume este o rușine!

Doar ca să mai adauge la inutilitatea situației, Samsung pare să vândă atât Galaxy W20 5G, cât și Galaxy Z Fold 2 (5G) în China. Acesta din urmă este vândut în China pentru echivalentul a peste 2.500 de dolari. Rămâne de văzut ce preț va avea această versiune de lux a dispozitivului, momentan sunt informații că va costa 2.988 USD. Vom afla cu siguranță săptămâna aceasta.

China are denumirea oficială Republica Populară Chineză. China are a treia cea mai mare armată din lume, are arme nucleare și al doilea cel mai mare buget militar după SUA. Este cea mai populată țară din lume și a patra ca mărime din punct de vedere al suprafeței.

Samsung mai vinde în China smartphone-uri din seria W. Samsung W20 5G este echivalentul lui Galaxy Fold pentru China Telecom. De asemenea, modelul Samsung W2019 Flip cu procesor Snapdragon 845 este vândut tot de China Telecom.

Samsung W21 5G (SM-W2021) măsoară 128,2 x 159,2 x 6,2 mm și cântărește 288 de grame. Are un ecran de 6,23 inch care oferă o rezoluție de 816 x 2260 pixeli. Ecranul interior măsoară 7,53 inch și are o rezoluție de 2208 x 1768 pixeli. Are o baterie cu capacitate de 2.090mAh + 2160mAh cu suport pentru încărcare rapidă de 25W. Snapdragon 865+ este la bord cuplat cu 12GB RAM și are o memorie internă de 512GB.