Galaxy Watch 3: actualizare pentru îmbunătățirea funcțiilor de sănătate

741
Sursa Foto: via tizenhelp.com

Galaxy Watch 3 a adus o mulțime de funcții esențiale orientate spre viitor pentru utilizatorii preocupați de sănătate și fitness. Odată cu lansarea, a pus la dispoziție funcțiile ECG & Detect Fall pentru toți utilizatorii. Mai târziu, în prima actualizare de software, compania pus pe ceas și caracteristici precum măsurarea oxigenului din sânge sau SpO2, VO2 max și funcții de monitorizare a somnului.

Acum, Samsung a lansat un nou firmware pentru Galaxy Watch 3 pentru a îmbunătăți calitatea generală a acestor funcții. Îmbunătățirile vin la cele mai importante 5 caracteristici Samsung Health. Conform jurnalului de schimbări, veți vedea o calitate și stabilitate îmbunătățite în VO2 max, SpO2, monitorizarea somnului, a ritmului cardiac și măsurarea stresului.

Probleme observate la Galaxy Watch 3 de utilizatorii din Coreea

Mulți clienți din Coreea de Sud s-au plâns că funcția de urmărire a somnului trebuie revizuită. Echipa Samsung care se ocupă de acest lucru a recunoscut că există erori și a promis să lanseze o nouă versiune pentru a remedia toate problemele. Se pare că au existat câteva lucruri în aceste funcții care trebuiau rezolvate. În ciuda plângerilor, în cea mai mare parte în Coreea de Sud, actualizarea a debutat în Vietnam.

Se pare că datele anormale despre somn sunt stocate în Samsung Health din anumite motive. A fost confirmat acest lucru de echipa Samsung ce lucrează la aceste actualizări. Acum smartwatch-ul va fi actualizat, astfel încât nu vor exista probleme cu prelucrarea anormală a datelor în ceas. Este necesar să se determine în continuare cauza datelor de somn anormale înregistrate, dar se pare că problema va fi rezolvată prin ștergerea imediat a înregistrării de somn de pe telefonul mobil din Samsung Health. Ștergeți ultimele date de somn înregistrate în Samsung Health pe telefonul mobil prin intermediul lui Galaxy Watch 3 și încercați din nou.

Samsung Health a fost lansat în iulie 2012 cu Galaxy S3. Servește pentru a urmări diferitele aspecte ale vieții cotidiene care contribuie la bunăstare, cum ar fi activitatea fizică, dieta și somnul. Din octombrie 2017 este disponibil și pentru dispozitive iPhone cu minim iOS 9.0.

Această a doua versiune de firmware îmbunătățește și durata de viață a bateriei la Galaxy Watch 3. Este întotdeauna bine să aveți energie suplimentară în baterie, astfel încât să puteți uita de încărcător pentru o vreme.

Versiunea de firmware R845FXXU1BTH4 este în prezent lansată în Vietnam și are o dimensiune de 54,90 MB, conform TizenHelp. Noua versiune software va fi lansată în curând în Coreea de Sud și în alte țări în următoarele zile.