Galaxy Watch 3 și Watch Active 2 primesc o nouă actualizare de software

445
Galaxy Watch 3 si Galaxy Watch Active 2 primesc o noua actualizare de software
Sursa Foto: via universmartphone.com

Samsung și-a actualizat în mod regulat smartphone-urile, ceasurile inteligente și tabletele. După lansarea a două noi tablete săptămâna trecută și actualizarea smartphone-urilor sale de ultimă generație la cel mai recent patch de securitate, compania a lansat o nouă actualizare pentru a îmbunătăți software-ul pe două dintre cele mai recente ceasuri inteligente. Este vorba despre Samsung Galaxy Watch 3 și Samsung Galaxy Watch Active 2.

Galaxy Watch Active 2 și Galaxy Watch 3 au început să primească o nouă actualizare de software. Aceasta ocupă un spațiu de memorie de aproximativ 49 MB și a debutat în Statele Unite. Cea mai recentă actualizare îmbunătățește pictogramele pentru mersul automat, alergarea automată și alertele inactive conform jurnalului de schimbare oficial.

Galaxy Watch 3 și Galaxy Watch Active 2 nouă actualizare

Noul software, care se bazează pe sistemul de operare Tizen OS 5.5.0.2, îmbunătățește și stabilitatea celor două ceasuri inteligente. Cea mai recentă actualizare de software pentru Galaxy Watch Active 2 are versiunea de firmware R820XXU1DUE3. În schimb Galaxy Watch 3 primește versiunea de firmware R840XXU1BUE3.

Actualizările sunt acum disponibile pentru ceasurile inteligente Samsung Galaxy din Statele Unite, potrivit Universmartphone. Ne așteptăm ca lansarea să se extindă în mai multe țări în următoarele zile. Dacă sunteți un utilizator de Galaxy Watch Active 2 sau de Galaxy Watch 3, puteți verifica manual actualizarea deschizând aplicația Galaxy Wearable de pe telefonul smartphone, navigând la Actualizarea software Watch, apoi atingând Descărcare și instalare.

În 2020 cele șase de filiale ale US Armed Forces: US Army, US Marine Corps, US Navy, Air Force, Space Force și US Coast Guard aveau 1,4 milioane de angajați în serviciu activ. Rezerviștii și National Guard au ridicat numărul total de militari la ~2,3 milioane.

Galaxy Watch Active 2 și Galaxy Watch 3 sunt ultimele ceasuri inteligente ale Samsung bazate pe sistemul de operare Tizen. Samsung trece la o versiune mai nouă a Wear OS odată cu lansarea Galaxy Watch 4 la sfârșitul acestui an. Compania a promis să actualizeze în continuare ceasurile mai vechi timp de trei ani de la data lansării lor oficiale.