Galaxy Watch 3 cu detectarea căderilor și controlul prin gesturi

543
Sursa Foto: Future

Știm că Samsung este pregătit să dezvăluie o serie întreagă de noi dispozitive în următoarele zile. Au fost scurgeri de informații despre toate, iar despre Galaxy Buds Live au fost ultimele. Acum este rândul lui Samsung Galaxy Watch 3 să-și dezvăluie unele dintre funcțiile sale.

Dintre aceste informații cele care vin direct de la producător sunt cele mai de încredere. Recent XDA-Developers a descoperit că Samsung a pus aplicația complementară Galaxy Watch 3 live în magazinul de aplicații Android. Cea mai interesantă revelație descoperită în codul aplicației este suportul pentru gesturi. Veți putea să strângeți pumnul și să deschideți pumnul pentru a răspunde la un apel sau puteți scutura/agita încheietura mâinii cu ceasul pentru a respinge apelul.

Detectarea căderilor pe Galaxy Watch 3

S-ar părea că detectarea căderilor va fi inclusă cu Samsung Galaxy Watch 3. Dacă smartwatch-ul simte că ai căzut, acesta va suna timp de 60 de secunde. Dacă nu confirmați că sunteți bine acesta va trimite locația și o înregistrare sonoră de 5 secunde contactelor de urgență selectate. De asemenea, va exista o opțiune de a lansa un apel SOS după detectarea unei căderi.

Și modul de a face capturi de ecran pe ceasul Samsung se schimbă odată cu Galaxy Watch 3. Trebuie să apăsați ambele butoane laterale în același timp pentru a surprinde orice este pe ecran. Nu va trebui să țineți apăsat butonul de jos și să glisați spre stânga ca înainte.

Smartwatch-urile sunt în prezent printre cele mai populare produse portabile de pe piață. Conform companiei de studiu de piață IDC, peste 35% din produsele portabile sunt smartwatch-uri. Pulsar a fost primul ceas digital apărut în anul 1972.

O serie de opțiuni de fețe de ceas au fost, de asemenea, dezvăluite. Multe dintre acestea se potrivesc cu imaginile de fundal care sosesc cu seria de telefoane Galaxy Note 20. Atât fețele de ceas pentru telefoane, cât și cele pentru smartwatch vor fi făcute oficiale la evenimentul online Samsung Galaxy Unpacked din 5 august.

Conform TechRadar, site-ul 9to5Google a descoperit și alte detalii despre comenzile prin gesturi ce vor fi pe Galaxy Watch 3. Un gest de rotire a încheieturii mâinii pe care se află smartwatch-ul va opri alarmele. Există și o modalitate de a face fotografii, cu smartphone-ul conectat, prin deschiderea mâinii. Sigur vor fi mult mai multe și le vom afla peste puțin timp.