O redare detaliată la 360° a lui Samsung Galaxy Note 20

814
Sursa Foto: via sammobile.com

Primele versiuni reale ale modelului Samsung Galaxy Note 20 Ultra s-au scurs cu câteva săptămâni în urmă. Am putut vedea detaliile designului exterior al telefonului și în special al setării camerelor aflate în partea din spate. Aceste randări inițiale au fost partajate accidental chiar de Samsung! Astfel ne așteptăm că acestea ar trebui să reflecte foarte bine designul final al flagship-ului.

Acum, prin intermediul cunoscutului leaker @evleaks, a apărut o redare detaliată din toate unghiurile și a modelului mai mic Samsung Galaxy Note 20. Se poate vedea foarte clar diferențele camerelor între Note 20 și Note 20 Ultra. Aceste diferențe erau de așteptat întrucât toate zvonurile de până acum vorbeau de aceste lucruri.

Samsung Galaxy Note 20 nu va avea cameră ToF

Redarea lui Galaxy Note 20 în 360°, împărtășită de @evleaks pe pagina sa Patreon, dezvăluie o configurație triplă a camerei care nu are un modul ToF sau un autofocus cu laser. Mai mult decât atât, se pare că redarea confirmă că Galaxy Note 20 nu are o cameră de tip periscop. Conform Universmartphone, acest lucru confirmă că nu va avea aceleași funcții de zoom ca vedeta Galaxy Note 20 Ultra.

Din ce vedem în această scurtă prezentare se confirmă că Galaxy Note 20, va avea un ecran plat. Știm despre această posibilitate de aproximativ o lună, dar nu este clar dacă această modificare a designului va fi adoptată doar de Note 20 sau și de fratele său mai mare Ultra.

Autofocusul este o caracteristică care permite smartphone-urilor să regleze automat imaginea și să se concentreze pe un anumit loc sau subiect, cu o contribuție redusă a utilizatorului. LG G3 lansat în 2014 a fost primul smartphone cu autofocus cu laser.

Alte detalii de design includ un ecran Infinity-O cu un decupaj pentru camera selfie în centru, similar seriei Note 10. Mai multe zvonuri timpurii despre seria Note 20 au sugerat că Samsung ar putea să introducă în sfârșit camera selfie in-display. Nu este cazul cu actuala serie Note 20. Cel mai probabil tehnologia camerei frontale sub ecran nu este încă viabilă pentru piața de consum, așa că primim un afișaj Infinity-O. Sperăm că seria Galaxy S21 (S30) să primească o cameră selfie în display.

Nu în ultimul rând, Note 20 are butoanele fizice pe marginea dreaptă. Trebuie să remarcăm că finisajul mat văzut în această prezentare arată uimitor. Peste puțin timp, în 5 august, vom vedea cum arată și ce poate viitoarea serie emblematică Samsung Note.