Galaxy Watch 3 și Galaxy M01s certificate BIS, lansarea mai aproape

703
Sursa Foto: 91mobiles.com

Samsung Galaxy Watch 3 a fost certificat biroul indian de certificare Bureau of Indian Standards (BIS). Smartwatch-ul a fost certificat cu numerele de model SM-R845F, SM-R855F și SM-R850F. De asemenea, BIS a certificat și viitorul smartphone entry-level Samsung Galaxy M01s.

Despre Galaxy Watch 3 se crede că va fi oficializat de Samsung luna viitoare, împreună cu Galaxy Buds X. Zvonurile sugerează că va fi disponibil în două dimensiuni, una de 41 mm și una 45 mm. Conform 91Mobiles, ambele vin cu o ramă rotativă fizică pentru navigație și la bord cu sistemul de operare Tizen.

Samsung Galaxy Watch 3 certificat de Biroul Indian de Standarde

Ieri ambele smartwatch-uri Samsung au primit certificarea BIS, lucru ce sugerează că lansarea în India ar putea fi iminentă. Interesant este că listarea prezintă trei modele: SM-R845F, SM-R855F și SM-R850F. În timp ce suntem familiarizați cu primele două din documentele Bluetooth SIG, numărul de model pentru SM-R850F este deocamdată un mister. Din păcate, listarea pe site-ul BIS nu spune nimic despre Galaxy Watch 3.

Informațiile anterioare au dezvăluit că Galaxy Watch 3 de 41 mm va avea un ecran de 1,2 inch, în timp ce versiunea de 45 mm vine cu un ecran relativ mai mare de 1,4 inch. Ambele modele vor avea sticla de protecție Gorilla Glass DX. Modelele Samsung vor măsura 45 x 46,2 x 11,1 mm varianta de 41 mm și, respectiv, 41 x 42,5 x 11,3 mm modelul de 45 mm. Ambele modele vor fi livrate cu 1 GB de memorie RAM, 8 GB stocare, Tizen OS 5.5, MIL-STD 810G și certificare IP68. Vor veni în variantele LTE și Wi-Fi și vor beneficia de asistență GPS. În timp ce primul va avea o baterie de 247 mAh, cel de-al doilea va avea o capacitate de 340 mAh.

GPS – Global Positioning System. Proiectul sistem GPS a fost început de Departamentul Apărării al SUA în 1973. GPS-ul a fost inițial destinat determinării poziției și navigației militare. Dispozitivele GPS doar primesc semnale și nu le transmit.

Samsung Galaxy M01s cu android 9 Pie din cutie

În mod separat, Samsung Galaxy M01s a inclus și documentație BIS cu număr de model SM-M017F / DS model. DS-ul din coadă sugerează că va veni într-o variantă dual SIM. Deși BIS nu dezvăluie prea multe despre telefon, listarea anterioară pe Geekbench și Wi-Fi Alliance sugerează că va avea 3 GB RAM, un procesor MediaTek Helio P22 și Android 9.0 Pie. Sistemul de operare Android Pie este o apariție puțin ciudată, având în vedere că toate telefoanele Samsung recent lansate vin cu Android 10 din cutie.