Seriile Galaxy Watch 4 și Watch 5 primesc o nouă brățară robustă

334
Seriile Galaxy Watch 4 si Watch 5 primesc o noua bratara robusta
Sursa foto: sammobile.com

Samsung își îmbunătățește constant ecosistemul de accesorii pentru smartphone-uri, tablete și dispozitive purtabile. După ce a lansat săptămâna trecută câteva huse pentru seria Galaxy S23, acum compania dezvăluit o nouă curea de mână pentru ceasurile inteligente din seriile Galaxy Watch 4 și Watch 5.

Noua curea „Galaxy Watch Rugged Sport Band” vine în două opțiuni de culoare și are un design ondulat. Samsung spune că noua curea are un „design îndrăzneț și versatil”, „grosimea și textura adăugate ajută la întărirea curele pentru rezistență de lungă durată, pentru a se potrivi stilului tău de viață dinamic”. Cureaua are o închizătoare cu cataramă, cu un design care pune cureaua în exces în buclă, în loc să o lase în exterior.

Galaxy Watch Rugged Sport Band pentru Galaxy Watch 4 și Watch 5

Cureaua Galaxy Watch Rugged Sport Band a apărut pe site-ul Samsung SUA cu prețul de 49,99$. Cureaua este concepută pentru Galaxy Watch 4, Galaxy Watch 4 Classic, Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro. Este rezistentă la apă și se descurcă bine în condiții meteorologice extreme datorită materialului său din fluoroelastomer. Samsung susține că oferă o textură pentru a întări cureaua pentru „rezistență de lungă durată”.

La interior, cureaua Rugged Sport Band are o textură diferită pentru un finisaj mai fin și mai moale. Cureaua de ceas vine în două culori: negru și gri. Vine tot în două dimensiuni mici/medii si medii/mari – small/medium and medium/large: S/M și M/L. Este deja disponibilă și posesorii ceasurilor din seria Galaxy Watch 4 și Wach 5 o pot comanda. Vă reamintim că toate ceasurile din cele două serii folosesc curele de 20 mm.

Cureaua de ceas Milanese este de realizată din fire metalice (de obicei din oțel inoxidabil) prelucrate într-un aspect caracteristic de plasă. Aceste curele oferă ceasurilor un aspect robust sau sofisticat, în funcție de tipul de plasă.

Samsung spune că noua bandă este concepută pentru a fi sportivă și durabilă. „Confecționată din material fluoroelastomer puternic, cureaua se fixează cu ușurință în jurul încheieturii mâinii. Astfel oferă un plus de moliciune și flexibilitate pentru o utilizare activă”, se spune pe site-ul companiei.

Samsung are diverse alte curele de ceas pentru seria Galaxy Watch. Amintim aici o curea sport, curea sport în două tonuri, curea sport cu cataramă D magnetică, curea sport extrem, curea Ridge-Sport, curea hibridă Novanappa, curea Milanese sau curea hibridă din material textil. Mai puteți cumpăra curele Poke Ball Band, Hybrid Leather Band, Metal Link Band clasic, Fabric Band, Global Goals Band și Metal Link Bracelet.