Seria Galaxy Watch 4 primește Wear OS 4 și One UI Watch 5

225
Galaxy Watch 4 si Watch 4 Classic Wear OS 4
Sursa foto: 9to5google.com

La doar o săptămână după ce actualizarea a aterizat pe seria Galaxy Watch 5, Samsung a lansat actualizarea Wear OS 4 și One UI Watch 5 pentru seria Galaxy Watch 4. Actualizarea a fost lansată momentan în SUA pentru Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic. Versiunea de firmware se termină în HWH3, se bazează pe Android 13 și aduce corecția de securitate din iulie 2023.

Actualizarea aduce cu sine multe actualizări axate pe Samsung, cum ar fi noi funcții în Samsung Health, suport mai bun pentru Galaxy Buds și multe altele, potrivit 9to5Google. Dar, există și unele modificări față de upgrade-ul Wear OS 4 de la Google, cum ar fi capacitatea de a asocia ceasul la un telefon nou fără a efectua o resetare completă din fabrică.

Wear OS 4 lansat pentru seria Galaxy Watch 4

Mai jos aveți toate bunătățile care ajung pe seria Galaxy Watch 4 cu cel mai recent sistem de operare. Iată jurnalul complet de modificări:

Fețe de ceas și plăci

  • Adăugați fețe de ceas și plăci mai ușor
  • Un nou aspect vertical face mai ușor să găsiți cadranele și plăcile de ceas potrivite pentru dvs.
  • Verificați nivelul bateriei tuturor dispozitivelor dvs. Noua casetă Baterie vă permite să verificați rapid nivelul bateriei ceasului, telefonului și Galaxy Buds.
  • Tigla controler Buds îmbunătățită. Acum puteți activa și dezactiva sunetul 360 din panoul controler Buds dacă Buds acceptă audio 360.
  • Acces rapid la temporizatoare. Puteți porni temporizatoarele din noua țiglă Timer fără a deschide aplicația Timer.
  • Setați un album sau o poveste ca cadran al ceasului. În loc de o singură imagine, acum puteți face cadranul ceasului să circule între imaginile dintr-un album sau dintr-o poveste pe care o selectați. Fața ceasului se va schimba într-o imagine diferită de fiecare dată când porniți ecranul ceasului.

Controlează-ți telefonul

Mai multe comenzi pentru apeluri. Acum aveți mai mult control asupra apelurilor fără să atingeți telefonul. Puteți să reglați volumul, să dezactivați sunetul și să apăsați butoanele de pe tastatură, totul din ceas.

Faceți fotografii de pe ceas. Ori de câte ori camera este deschisă în Flex Mode sau în modul Cort pe Galaxy Z Flip 5 sau Galaxy Z Fold 5, va apărea o pictogramă pentru cameră în partea de jos a feței ceasului. Atingeți pictograma pentru a accesa rapid comenzile camerei de pe ceas.

Noutăți la Samsung Health, backup și restaurare cu Wear OS 4

Noutăți la Samsung Health

  • Urmărirea îmbunătățită a somnului. Un ecran de rezultate reproiectat face mai ușor să înțelegeți cât de bine ați dormit în fiecare noapte, iar acum vă puteți verifica obiceiurile și recomandările direct pe ceas, fără a fi nevoie să ajungeți la telefon.
  • Înregistrați automat antrenamentele cu bicicleta. Samsung Health poate detecta acum când începeți să mergeți cu bicicleta și să vă înregistreze automat antrenamentul. De asemenea, puteți seta dacă să vă mapați automat traseele de ciclism.
  • Obțineți indicații privind ritmul cardiac în timpul antrenamentelor de alergare. Ceasul vă poate oferi zone de ritm cardiac personalizate în timp ce alergați pentru a vă ajuta să vă gestionați intensitatea exercițiului.
  • Rezultate mai precise pentru alergările pe pistă. Dacă începeți să alergați pe o pistă obișnuită de 400 de metri, ceasul poate recunoaște pe ce bandă alergați pentru a vă oferi rezultate mai precise pentru ture și distanțe.
  • Creați-vă propriul exercițiu. Nu puteți găsi exercițiul dvs. în lista de opțiuni? Acum puteți crea propriul exercițiu personalizat care vă măsoară distanța, viteza, traseul și multe altele.

Backup și restaurare

  • Păstrați datele din ceas în siguranță. Fișierele și datele de pe ceas se fac periodic copii de rezervă pe telefon atunci când acesta este conectat la ceas. De asemenea, puteți salva copii de siguranță pe Samsung Cloud. Telefonul dvs. are nevoie de cea mai recentă versiune a aplicației Smart Switch pentru a utiliza această funcție.
  • Transferați ceasul pe un telefon nou. Este mai ușor ca niciodată să treceți de la un telefon la altul. Veți avea în continuare fețele de ceas și aplicațiile după transfer.

Modificări suplimentare

  • Dictează text cu butonul Acasă. Doar apăsați și mențineți apăsat butonul Acasă oricând introduceți text cu tastatura Samsung pentru a comuta instantaneu la introducerea vocală.
  • Lăsați Bixby să vă citească notificările. Bixby vă poate citi notificările cu voce tare dacă aveți căști conectate la ceas. Apoi îi puteți spune lui Bixby ce să facă după ce notificarea este citită. Pentru a utiliza această funcție, Bixby trebuie setat ca asistent vocal implicit pentru ceasul dvs.
  • Utilizați mai multe temporizatoare simultan. Acum puteți avea până la 20 de temporizatoare care rulează în același timp pentru a vă ajuta să urmăriți toate sarcinile.
  • Partajați informațiile dumneavoastră medicale în caz de urgență. Un buton pentru accesarea informațiilor dumneavoastră medicale va apărea automat când se detectează o cădere puternică sau când apăsați butonul Acasă de 5 ori pentru a porni funcția SOS de urgență.
  • Îngrijirea dispozitivului. Verificați starea bateriei, stocării și memoriei ceasului dvs. și remediați imediat orice problemă pentru a prelungi durata de viață a bateriei și a menține ceasul să funcționeze fără probleme.
  • Controlați-vă ceasul fără să-l atingeți. Gesturile universale vă permit să vă controlați ceasul fără să atingeți ecranul sau să apăsați un buton. Puteți atribui diverse acțiuni gesturilor, cum ar fi scuturarea încheieturii mâinii, tragerea pumnului sau ciupirea cu degetele.
  • Organizați aplicațiile în foldere. Creați dosare pentru a vă menține aplicațiile organizate, astfel încât să puteți găsi rapid aplicațiile de care aveți nevoie, cu mai puține derulări.
  • Păstrați ceasul în siguranță. Dacă setați un PIN sau un model pe ceas, va trebui să introduceți codul PIN sau modelul înainte de a vă putea seta ceasul după o resetare din fabrică. Acest lucru împiedică folosirea ceasului de către altcineva dacă este pierdut sau furat.