Galaxy Watch 5 și Watch 5 Pro primesc actualizarea din decembrie 2023

279
Galaxy Watch 5 si Watch 5 Pro primesc actualizarea din decembrie 2023
Sursa foto: via samlover.com

În timp ce actualizarea la Android 14 continuă pentru telefoanele și tabletele compatibile, actualizarea de securitate din decembrie 2023 a fost și ea lansată, dar limitată doar la smartphone-uri și tablete. Acum gigantul coreean a început să extindă actualizarea din decembrie și la smartwatch-uri. Seria Galaxy Watch 5 – Galaxy Watch 5 și Watch 5 Pro, primesc acum noua actualizare.

Merită remarcat faptul că cea mai recentă serie Watch 6 a primit corecția de securitate din noiembrie 2023, dar pentru ceasurile Galaxy Watch 5 și Watch 5 Pro Samsung a adus direct actualizarea din decembrie 2023 după ce în prealabil cele două ceasuri din seria Galaxy Watch 5 au primit One UI 5 Watch.

În actualizarea anterioară, aceste ceasuri au primit câteva modificări semnificative la funcționalitatea lor existentă. Din punct de vedere informativ, există câteva funcții utile adăugate odată cu actualizare. Printre altele au fost incluse câteva fețe noi de ceas și noi funcții de monitorizare a inimii și de urmărire a exercițiilor. Pe lângă aceasta, actualizarea a adus și câteva îmbunătățiri suplimentare pentru gestionarea ciclului de somn.

Acum, cu cea mai recentă actualizare, Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro, nu par să primească funcții noi. Totuși, actualizarea de securitate din decembrie 2023 pentru seria Galaxy Watch 5 va oferi mai multă stabilitate și fiabilitate software-ului, potrivit SamLover.

Un ceas Greubel Forsey Hand Made 1 (Swiss made) costă ~790.500 de euro și este disponibil doar la comandă. Toate componentele ceasului sunt realizate manual, carcasa este din aur alb de 18k iar placa interioară din argint.

Utilizatorii care dețin un ceas Galaxy Watch 5 (40 mm) și Galaxy Watch 5 (44 mm) pot identifica actualizarea după numerele de versiune de firmware R900XXU1BWL1 și, respectiv, R910XXU1BWL1. Între timp, Galaxy Watch 5 Pro primește noua actualizare cu numărul de versiune de firmware R920XXU1BWL1. Merită remarcat faptul că actualizarea a fost lansată momentan numai pentru ceasurile cu Bluetooth. Cel mai probabil în zilele următoare vor primi actualizarea și modelele Wi-Fi.

Dacă utilizați oricare dintre ceasurile din seria Galaxy Watch 5, atunci puteți verifica actualizarea urmând câțiva pași simpli. Deschideți aplicația Galaxy Wearable pe telefon, apoi mergeți la setările ceasului, selectați actualizarea software-ului ceasului, apoi atingeți butonul opțiunea de descărcare și instalare.