Seria Galaxy Watch 5 primește actualizarea stabilă One UI Watch 5

2318
Seria Galaxy Watch 5 primeste actualizarea stabila One UI Watch 5
Sursa foto: via samlover.com

Samsung a avut în ultimul timp și un program One UI Watch 5 beta pentru seria Galaxy Watch 5. După mai multe versiuni beta, Samsung a început în sfârșit să lanseze versiunea stabilă a actualizării One UI Watch 5 bazată pe Wear OS 4 pentru Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro. Momentan, se pare disponibilitatea versiunii stabile este limitată doar la cei care au fost în programul beta.

Utilizatorii care și-au înregistrat ceasurile din seria Galaxy Watch 5 în programul beta One UI Watch 5 au acum actualizarea stabilă. Această nouă versiune de software se bazează pe Wear OS 4, un sistem de operare aflat pe seria Galaxy Watch 6, lansată în urmă cu aproximativ o lună în Coreea de Sud. Actualizarea stabilă ar trebui să fie lansată în curând pe toate piețele pentru seria Galaxy Watch 5.

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Actualizare stabilă One UI Watch 5 pentru seria Galaxy Watch 5

Actualizare One UI Watch 5 vine cu noi îmbunătățiri pentru mai multe funcții la nivel de sistem. Amintim aici noi fețe de ceas, îmbunătățiri la Samsung Health, backup și restaurare. În plus, sunt introduse mai multe funcții, cum ar fi dictarea textului cu butonul de pornire, puteți introduce text doar cu vocea dvs., puteți utiliza mai multe cronometre simultan, accept gesturi universale și veți putea crea foldere pentru a le organiza aplicațiile.

Merită remarcat faptul că actualizarea stabilă a debutat în Coreea pentru versiunea Bluetooth a utilizatorilor de Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro care au participat la programul beta. Se așteaptă ca actualizarea One UI Watch 5 să fie disponibilă la nivel global în zilele următoare.

Salariul mediu a unui inginer de firmware în SUA este în 2023 de 97.183$ pe an. Salariile inginerilor de firmware variază de obicei între 73.000 și 129.000 USD anual. Tariful orar mediu pentru inginerii de firmware este de 46,72 USD pe oră.

Pentru identificare, puteți urmări numerele versiunii de firmware: Galaxy Watch 5 (40 mm) și Galaxy Watch 5 (44 mm) primesc actualizarea cu numerele de versiune de firmware R900XXU1BWH3 și, respectiv, R910XXU1BWH3. Între timp, Galaxy Watch 5 Pro (45 mm) primește actualizarea cu numărul de versiune de firmware R920XXU1BWH3.

Seria Galaxy Watch 5 a apărut pe piață în 2022. Aceste ceasuri sunt lansate cu interfața One UI 4.5 preinstalată. Potrivit SamLover, Samsung a promis că va oferi cel puțin patru actualizări majore ceasurilor din seria de anul trecut. We Love Samsung!