Galaxy Watch 5 Bespoke Edition și Golf Edition în peste 1.000 de culori

357
Galaxy Watch 5 Bespoke
Sursa foto: sammobile.com

Noua serie Galaxy Watch 5 de la Samsung are mai mult de oferit decât se vede. Pe lângă modelele standard, Samsung a mai anunțat o ediție la comandă și o ediție de golf pentru Galaxy Watch 5. Acestea au o disponibilitate limitată, dar contribuie ca seria Galaxy Watch 5 să devină cea mai personalizabilă linie de ceasuri inteligente pe care am văzut-o vreodată. Galaxy Watch 5 Bespoke Edition și Golf Edition

Galaxy Watch 5 Bespoke Edition este disponibil pe anumite piețe prin Bespoke Studio de pe site-ul Samsung. Studioul are acum o selecție mai mare decât oricând de culori de carcasă și curele pentru diferite dimensiuni de Watch 5. Există un total de 1.032 de combinații unice de culori și design, un lucru incerdibil nu numai pentru un ceas inteligent.

Dar Samsung nu s-a oprit aici, potrivit SamMobile. Compania a anunțat, de asemenea, un nou smartwatch Galaxy Watch 5 Golf Edition, care începe de la 329 de dolari. Ediția Golf este disponibilă pentru Galaxy Watch 5 ambele modele, precum și pentru Watch 5 Pro.

Galaxy Watch 5 Bespoke Edition – cel mai colorat ceas Galaxy de până acum

Noul Galaxy Watch 5 Golf Edition de la Samsung este descris drept „cel mai bun caddy inteligent”. Cu acesta jucătorii de golf pot obține recomandări și indicații de la ceasul inteligent în timp ce se află pe terenul de golf. Noul ceas inteligent Golf Edition vine cu fețe exclusive de ceas, o curea în două tonuri și abonament nelimitat Smart Caddy. Samsung a lansat și o ediție Galaxy Watch 4 Golf Edition.

Seria Galaxy Watch 5 rulează Wear OS 3.5 și One UI 4.5 Watch din cutie. Smartwatch-urile au procesorul Samsung Exynos W920, alături de 1,5GB de RAM și 16GB spațiu de stocare. Noua serie Galaxy Watch 5 este certificată IP68 pentru rezistență la apă și praf. Toate noile ceasuri Samsung sunt certificate 5ATM și MIL-STD-810G.

5ATM înseamnă că dispozitivul rezistă presiunilor echivalente cu o adâncime de până la 50 metri. Rezistă la ploaie, stropiri, duș, înot, plonjări puțin adânci. ATM este prescurtarea de la atmosferă – unitatea internațională pentru presiune.

Clienții pot cumpăra Golf Edition în trei variante diferite, ceea ce înseamnă că este disponibil pentru Galaxy Watch 5 standard de 40 mm și 44 mm, precum și pentru Galaxy Watch 5 Pro. Prețurile încep de la 329 USD pentru versiunea mai mică doar cu Bluetooth.

Pe piețele în care Samsung nu oferă variante Galaxy Watch 5 Bespoke și Golf Edition, clienții pot obține Galaxy Watch 5 standard (40 mm) în grafit, roz-auriu și argint. Varianta de 44 mm înlocuiește roz-auriul cu safir. Galaxy Watch 5 Pro standard este disponibil în Black Titanium și Grey Titanium.