Galaxy Watch 4 Golf Edition a fost lansat de Samsung în Coreea de Sud

502
Samsung a lansat editia speciala Galaxy Watch 4 Golf Edition
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

La modelele Galaxy Watch și Watch Active 2, Samsung a lansat și o ediție specială Golf Edition. Ambele ceasuri au avut succes peste tot în lume și nu doar la iubitorii de golf. Acum Samsung a lansat un Galaxy Watch 4 Golf Edition cu aplicația „Smart Caddy” pentru o experiență inteligentă de golf. În afară de caracteristicile de golf, noul portabil are specificații similare cu Galaxy Watch 4.

Samsung Galaxy Watch 4 Golf Edition oferă o funcție detaliată de măsurare a distanței care reflectă diferența de înălțime și informațiile de undulare verde (înălțime) prin intermediul aplicației „Smart Caddy”. În acest fel oferă utilizatorului posibilitatea de a-și planifica strategia jocului. Momentan informațiile despre diferența de altitudine sunt furnizate numai pentru terenurile de golf din Coreea de Sud. Nu sunt informații, dar această caracteristică credem că va cuprinde astfel de informații despre toate terenurile de golf din lume, sau cel puțin din zonele unde va fi lansat Galaxy Watch 4 Golf Edition.

Galaxy Watch 4 Golf Edition lansat în Coreea de Sud

Smart Caddy oferă celor care utilizează acest smartwatch Galaxy Watch 4 Golf Edition, informații despre locația în care se află în timp real, despre distanța la care se află față de un teren de golf, împreună cu alte detalii care pot ajuta jucătorii de golf în acest elegant și exclusivist sport. De asemenea, aplicația Smart Caddy pe acest smartwatch oferă și un ghid de strategie a cursului și alte informații pentru pasionații de golf. În plus față de caracteristicile anterioare, Smart Caddy are recunoașterea automată a informațiilor despre găurile din teren.

Ediția Golf a lui Galaxy Watch 4 este un produs compatibil Bluetooth și este disponibil într-un model negru de 44 mm și un model argintiu de 40 mm. Prețul este de 329.000 won (aproximativ 238 euro) și, respectiv, de 299.000 won (aproximativ 220€), conform Samsung Newsroom. Produsele compatibile LTE vor fi lansate la o dată ulterioară de către compania Samsung. Cele două modele pot fi achiziționate de pe site-ul web Samsung Electronics.

Astronautul Alan Shepard a fost prima persoană care a jucat golf pe un alt corp ceresc. El a luat la bordul lui Apollo 14 (1971) o crosă și două mingi de golf și a jucat golf pe Lună. A ratat prima lovitură, dar a doua lovitură a parcurs peste 200 metri.

Cum am scris mai sus, Galaxy Watch și Samsung Galaxy Watch Active 2 Golf Edition au fost foarte bine primite. S-au vândut excelent în Coreea, Australia, Marea Britanie, SUA, Japonia și în mai multe țări din Europa. Samsung a spus că aplicația Smart Caddy vine preîncărcată cu informații despre 40.000 de terenuri de golf din întreaga lume.

Măsurarea grăsimii corporale pe noua serie de ceasuri Samsung

Un oficial Samsung Electronics a spus: „cu Galaxy Watch 4 Golf Edition”, care oferă diverse funcții convenabile, consumatorii care se bucură de golf vor putea să se bucure de o rundă de golf mai plăcută. Sperăm să ne bucurăm împreună de cea mai bună viață de golf”.

Samsung Galaxy Watch 4 pentru jucătorii de golf include, de asemenea, senzorul BioActive patentat de companie. Acesta mai are un senzor optic de ritm cardiac, un senzor electric de ritm cardiac și un senzor de analiză a impedanței bioelectrice pentru a urmări monitorizarea ritmului cardiac, nivelul de saturație a oxigenului din sânge (SpO2), analiza somnului și multe alte caracteristici de sănătate.

Samsung BioActive sensor oferă funcția de măsurare a compoziției grăsinii corpului. Opțiunile de conectivitate includ Bluetooth v4.2, NFC, GPS, Glonass și Wi-Fi. Ceasul inteligent vine cu accelerometru, barometru, girometru și senzor de lumină ambientală.