Samsung Galaxy Watch 5 Pro cu sticlă de safir și carcasă din titan

408
Samsung Galaxy Watch 5 Pro cu sticla de safir si carcasa din titan
Sursa Foto: 9to5google.com

Viitorul smartwatch Samsung Galaxy Watch 5 Pro se conturează a fi o versiune Wear OS destul de interesantă. Potrivit ultimelor informații, se pare că va aduce și materiale mai puternice. Potrivit unei surse de încredere, Samsung este pregătit să livreze viitorul său ceas inteligent Galaxy Watch 5 Pro într-o carcasă de titan și cadran cu sticlă de safir.

Ice Universe spune că Samsung Galaxy Watch 5 Pro va fi livrat atât cu sticlă de safir, cât și cu o caracsă din titan, cel puțin într-o anumită variantă. O construcție din titan nu este deosebit de comună pentru majoritatea ceasurilor inteligente, dar cu siguranță ar fi o construcție premium.

Sticlă de safir pe cadranul lui Samsung Galaxy Watch 5 Pro

Interesant este că Samsung Galaxy Watch 5 Pro poate folosi sticlă de safir, conform 9to5google. Am văzut acest lucru doar pe câteva ceasuri Wear OS ultra-premium în ultimii ani, de exemplu Tag Heuer. Cu toate acestea, ultima dată un astfel de ceas la nivel de consumator general a fost Huawei Watch din 2015. Avantajul sticlei de safir este în esență rezistenta la zgârieturi, oferind ceasurilor inteligente o durabilitate excelentă.

Dezavantajul? Acest lucru indică probabil că Galaxy Watch 5 Pro este destul de scump. Acolo unde Galaxy Watch 4 Classic avea un preț de aproximativ 300 euro, ceasul Huawei a început de la 350 euro. Deși nu este o diferență uriașă pe hârtie, este important să ne amintim de cei aproape 7 ani care au trecut între ele, de inflația și deficitul de cip-uri care au condus la creșterea prețurilor.

Sticla de safir nu are legătură cu piatra prețioasă safir. Sticla de safir este realizată din oxid de aluminiu prelucrat la temperaturi foarte înalte. Este o sticlă foarte transparentă, strălucitoare, rezistentă la zgârieturi și extrem de puternică în ceea ce privește structura.

Într-un alt tweet, Ice Universe susține că ramele de pe Galaxy Watch 5 Pro nu vor fi deosebit de subțiri. Cu indicii de ramă rotativă lipsă și acum acest cadru de titan mai puternic, acest lucru nu este un șoc imens. În acest fel nu ne mai rămâne decât să așteptăm și să vedem exact cum va arăta designul.

Informații anterioare spun că Galaxy Watch 5 ar putea să nu ofere măsurători ale temperaturii corpului până la urmă. În același timp am aflat că seria Galaxy Watch 5 va renunța la designul „clasic” echipat cu ramă rotativă și va primi un nou sistem de operare Wear OS.