Galaxy Watch 5 și Galaxy Buds cu senzor de temperatură a corpului

357
Galaxy Watch 5 si noul set Galaxy Buds cu functia de temperatura a pielii
Sursa Foto: Getty Images/Drew Angerer

În zvonurile apărute înaintea lansării seriei Galaxy Watch 4 s-a scris de mai multe ori și despre apariția unei noi funcții. Este vorba despre funcția de măsurare a temperaturii corpului, dar care a fost amânată până la o dată necunoscută. Acum, conform unor informații din Coreea de Sud, Samsung ar putea lansa funcția de măsurare a temperatura pielii cu Galaxy Watch 5.

Informația a fost lansată de site-ul ethnic sud-coreean ETNews și preluată de noi de la colegii noștri de la TizenHelp. Va fi prima dată când un ceas intelligent va avea această caracteristică dacă Samsung o va face posibilă. Deci foarte posibil ca Galaxy Watch 5 să aibă un sensor pentru a măsura temperature corpului.

Galaxy Watch 5: posibil cu senzor de temperatură a corpului

Nu este ușor să urmăriți temperatura corpului cuiva și să vedeți dacă are febră mare. De obicei punem mâna pe frunte celui presupus cu febră pentru o comparație cu noi, cei fără temperatură. Dar pentru a fi mai preciși ne trebuie un termometru pe care îl avem doar acasă, dacă îl avem. Deci un smartwatch Samsung Galaxy Watch 5 cu senzor de temperatură a corpului inclus va fi permanent la mână.

Temperatura corpului poate crește din diferite motive, cum ar fi o problemă medicală, expunerea la soare și antrenamentele intense. Se pare că Samsung a găsit o modalitate de a urmări cu precizie ridicată temperatura corpului cu ajutorul unui ceas inteligent. Din aceeași sursă coreeană aflăm că următoarele căști wireless Galaxy Buds, posibil Buds 2 Pro, vor avea probabil aceeași caracteristică. Vor folosi lungimea de undă în infraroșu emisă de timpane. Următoarea generație Galaxy Buds va fi lansată în partea a doua a anului 2022. Sunt informații că următoarele dispozitive Apple, Apple AirPods și Apple Watch vor avea aceeași caracteristică.

AirPod-urile sunt căști Bluetooth fără fir concepute de Apple Inc. Au fost anunțate pentru prima dată pe 7 septembrie 2016, alături de iPhone 7 și Apple Watch Series 2. În doi ani, au devenit cel mai popular accesoriu Apple.

Galaxy Watch 4 și Watch 4 Classic oferă câteva funcții avansate de sănătate. În acest an, compania a introdus compoziția corporală, detectarea sforăitului, antrenorul de somn și detectarea îmbunătățită a VO2 Max și a căderii. Compania nu este mulțumită de caracteristicile sale actuale și dorește să încarce mai mult. Conform programului de lansare Samsung, Galaxy Watch 5 și Galaxy Buds 2 Pro vor fi lansate în a doua jumătate a anului 2022.

Samsung se așteaptă să înregistreze o creștere de două cifre în 2022 prin adăugarea unor funcții îmbunătățite de monitorizare a sănătății și a fitness-ului produselor sale portabile.