Seria Galaxy Watch 5: ce vrem să vedem la viitoarele ceasuri Samsung

568
Samsung Galaxy Watch 5 ce vrem sa vedem
Sursa Foto: techradar.com

Aproape sigur Seria Galaxy Watch 5 este deja în lucru la compania sud-coreeană. Cu toate acestea este încă prea devreme pentru a fi auzit multe zvonuri sau informații concrete despre viitorul ceas inteligent Samsung. De aceea, acest articol analizează ceea ce vrem să vedem în Samsung Galaxy Watch 5, nu puținele informații pe care le știm deja.

Când am testat seria Samsung Galaxy Watch 4, am avut în teste modelul Galaxy Watch 4 Classic, am fost încântați de tot ce am văzut acolo. Este un smartwatch incredibil, dar în anumite privințe credem că Samsung poate face mai mult cu viitorul Samsung Galaxy Watch 5. În mod sigur vom primi tot două modele în spiritul tradiției Samsung din acest domeniu.

Samsung Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic au venit cu un sistem de operare complet nou, îmbinând tot ce este mai bun din Tizen cu Wear OS. Ambele modele sunt excelente și se vând foarte bine la nivel global. Toate internele sunt alimentate de un nou procesor mult mai rapid și primim noi funcții de urmărire a sănătății. Toate aceste lucruri au dat rezultate foarte bune, dar vrem mai mult de la viitoarea serie Samsung Galaxy Watch 5.

Vrem și mai mult de la viitoarea serie Galaxy Watch 5

Așadar, pentru inevitabilul Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Classic ne dorim o serie de modificări, evidențiate mai jos. De asemenea, ne-am uitat la momentul în care va fi lansat următorul dispozitiv portabil emblematic al Samsung, cât ar putea costa și chiar am adunat, via TechRadar, câteva zvonuri timpurii despre asta. De îndată ce apar mai multe informații le vom publica imediat.

TechRadar este o publicație online axată pe tehnologie, cu echipe editoriale în SUA, UK, Australia și India. Este cel mai mare site de tehnologie de consum, știri și recenzii din Marea Britanie din 2013. A fost lansat în 2010.

Un program de lansare pentru viitoarea serie de ceasuri inteligente a fost publicat recent de site-ul sud-coreean The Elec. Ziarul afirmă că seria Galaxy Watch 5 va ateriza cândva în a doua jumătate a anului 2022. Nu este deloc surprinzător, având în vedere că gama Samsung Galaxy Watch 4 a aterizat în august 2021. De fapt, și Samsung Galaxy Watch 3 a aterizat în august 2020, așa că august 2022 este cea mai bună propunere pentru Galaxy Watch 5.

Nu există încă știri despre ce ar putea costa, dar ne raportăm în acest moment la prețurile seriei Galaxy Watch 4. Astfel credem că s-ar putea să vedem prețuri similare pentru următoarele modele. Nu sunt multe informații despre Samsung Galaxy Watch 5, dar am văzut un brevet Samsung pentru un smartwatch cu ecran extensibil care poate crește în dimensiune cu 40% atunci când se folosește un gest de ciupire. Același brevet arată și o cameră în ceas. Rețineți că brevetele nu sunt întotdeauna folosite și chiar dacă acest design Samsung îl va transforma într-o zi într-un dispozitiv de purtare, ne îndoim că va fi gata la timp pentru Galaxy Watch 5. Dar, cu Samsung este posibil orice!

Iată ce vrem să vedem pe viitoarele ceasuri Samsung Galaxy Watch 5

1. Durată de viață a bateriei mult mai bună. Seria Galaxy Watch 4 are o durată de viață respectabilă a bateriei. Dar o baterie cât ar dura de mult nu este niciodată suficientă. Deci în primul rând vrem să vedem aici îmbunătățiri pentru seria Galaxy Watch 5.

2. Compatibilitate deplină cu mai multe telefoane. Seria Galaxy Watch 4 nu funcționează cu iPhone-urile, în ciuda faptului că modelele anterioare o fac. Mai mult, chiar dacă aveți un telefon Android, dar nu unul Samsung, sunt unele unele funcții, cum ar fi ECG care nu funcționează.

Este extrem de dezamăgitor. Deci, pentru Galaxy Watch 5 vrem compatibilitate deplină cu toate telefoanele Android moderne și să revină și suportul pentru iPhone.

3. Controale de antrenament mai bune. În cazul lui Galaxy Watch 4 Classic modul de a întrerupe antrenamentele este puțin complicat. Aceasta nu este o parte foarte importantă, dar timpul afișat la sfârșitul antrenamentului poate fi ușor eronat. Vrem ca aceste comenzi să fie regândite pentru Watch 5, pentru a fi un dispozitiv de fitness și mai convingător.

4. Un design mai subțire. O altă problemă, mai prezentă pe Classic, este grosimea dispozitivului. Galaxy Watch 4 Classic este destul de voluminos și, deși într-o oarecare măsură ar putea fi o alegere estetică, ne-am dori să vedem succesorul său mai siluet.

5. O selecție mai largă de curele. Cu excepția cazului în care comandați Galaxy Watch 4 direct de la Samsung, alegerile de curele pentru acesta din cutie sunt foarte limitate. Merită remarcat faptul că Samsung folosește curele standard de ceas și poți oricând să schimbi una cu o opțiune terță parte, dar aceasta este o achiziție suplimentară. Așadar, pentru seria Galaxy Watch 5 dorim câteva alegeri mai clasice care să se alăture mix-ului sportiv prezent.