Seria Galaxy Watch 5 are cea mai avansată urmărire a somnului

419
Seria Galaxy Watch 5 are cea mai avansata urmarire a somnului
Sursa foto: koreaherald.com

De o săptămână Samsung a lansat noile sale ceasuri inteligente Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro. Ieri, vicepreședintele executiv al Samsung Electronics, Yang Tae-jong, a declarat că cele mai noi dispozitive inteligente portabile Samsung – seria Galaxy Watch 5 – oferă cea mai avansată tehnologie de urmărire a somnului din lume.

Seria Galaxy Watch 5 este încărcată cu diverse și noi tehnologii. Are inclusiv un senzor bioactiv inovator care poate măsura datele biometrice pentru a ajuta utilizatorii să rămână sănătoși. Galaxy Watch 5 va fi cel mai bun partener pentru păstrarea obiceiurilor sănătoase și a tiparelor de somn”. A spus vicele Yang Tae-jong, potrivit The Korea Herald.

Cea mai avansată urmărire a somnului pe seria Galaxy Watch 5

Menționând că Samsung a început să dezvolte tehnologii legate de somn cu mult timp în urmă, Yang a subliniat funcția de scor al somnului la seria Galaxy Watch 5. Această funcție monitorizează diferite stadii ale somnului și detectează sforăitul și SpO2 pentru a calcula cât de bine dorm utilizatorii. El a adăugat că funcția va oferi utilizatorilor programe personalizate pentru obiceiuri de somn mai bune și mai sănătoase. Yang Tae-jong a subliniat că Samsung oferă programul său de coaching pentru somn gratuit, în cooperare cu Samsung Medical Center, spre deosebire de alți concurenți de ceasuri inteligente care oferă programe plătite de coaching pentru somn.

În ceea ce privește cercetarea privind tehnologia somnului, Samsung lucrează cu Fundația Națională a Somnului din SUA, precum și cu laboratoarele de la UC San Diego și UC San Francisco pentru a utiliza date relevante pentru studiile clinice. Seria Galaxy Watch 5 a fost echipată cu un nou senzor de temperatură care folosește tehnologia infraroșu pentru citiri mai precise.

UC San Francisco – University of California, San Francisco. A fost fondată în 1864 și este a treia cea mai bună școală medicală pentru cercetare din SUA. Are șase laureați ai Premiului Nobel și 53 de membri ai Academiei Naționale de Științe din SUA.

Examinăm și dezvoltăm diverse funcții odată cu noua adăugare a senzorului de temperatură pe seria Galaxy Watch 5. Acesta poate fi folosit la măsurarea temperaturii pielii corpului, urmărirea somnului și a exercițiilor fizice, precum și în îngrijirea sănătății”. A spus Yang. Vicepreședintele Samsung nu a menționat în mod specific când vor începe noile servicii de măsurare a temperaturii. Senzorul de temperatură de pe Galaxy Watch 5 și Galaxy watch 5 Pro nu a primit încă aprobarea oficială a Ministerului pentru Siguranța Alimentelor și Medicamentelor din SUA pentru tehnologia sa de măsurare a temperaturii.

ADN-ul Samsung este tehnologia

Menționând că Galaxy Watch s-a concentrat până acum pe bunăstare, Yang a spus că ceasurile inteligente în viitor vor fi folosite în multe domenii, cum ar fi instituțiile medicale care apelează la ceasurile inteligente pentru monitorizarea pacienților și tratamentele digitale.

Yang a stabilit cei trei piloni – inovație, conectivitate și cooperare – ca direcție pentru afacerea Samsung în domeniul sănătății.

ADN-ul Samsung este tehnologia. Vom investi în mod continuu în tehnologie pentru a rămâne în frunte. Urmărim, de asemenea, conectivitate cu electrocasnicele Samsung”. A mai spus el. „Samsung ia foarte în serios colaborarea cu partenerii. Vom crea un ecosistem deschis cu companii partenere, astfel încât consumatorii să poată primi mai multă valoare”.