Galaxy Watch 6 Classic arată previzibil în noile fotografii

211
Galaxy Watch 6 Classic arata previzibil noile fotografii
Sursă foto: via Phonearena

Știm deja când va avea loc următorul eveniment Galaxy Unpacked din acest an. Acolo vom primi două dispozitive pliabile de ultimă generație care par să nu mai dețină secrete după avalanșa de informații din ultimul timp. Vom primi și seria Galaxy Tab S9, dar și seria Watch 6 cu Watch 6 și Galaxy Watch 6 Classic.

Deși lansarea nu este aproape, un nou set de randări ne arată designul familiar al ceasului Galaxy Watch 6 Classic. Anterior am văzut astfel de randări și pentru Flip 5 și Fold 5, dar și pentru viitoarele tablete premium Samsung. Viitorul ceas inteligent Galaxy Watch 6 Classic extrem de așteptat va aduce, printre altele, rama rotativă pentru navigare în meniuri. Numai pentru acest lucru, fanii ceasurilor Samsung sunt extrem de nerăbdători.

După cum sugerează și numele, acest Galaxy Watch Classic de nouă generație va avea aparent mai multe în comun cu Galaxy Watch 4 Classic, lansat în 2021 decât Galaxy Watch 5 Pro de anul trecut. În primul rând acest model readuce ramă rotativă Samsung și probabil, vine fără construcția din titan a ultimului model.

Rama rotativă revine pe Galaxy Watch 6 Classic

În comparație cu Galaxy Watch 5 Pro, se pare că Watch 6 Classic are o baterie mai mică, potrivit PhoneArena. Bateria va avea o capacitate de 425 mAh, ceea ce ar reprezenta un upgrade decent față de Watch 4 Classic.

Deși nu este imediat evident în aceste imagini CAD publicate de Steve Hemmerstoffer, Galaxy Watch 6 Classic ar trebui să reducă dimensiunea ramei la Watch 4 Classic și să mărească spațiul utilizabil al ecranului. Acest lucru ar permite ceasului să păstreze mai mult sau mai puțin aceeași amprentă generală.

Steve Hemmerstoffer scrie sub pseudonimul @OnLeaks. El este un blogger francez de reputație mondială care se află la originea multor scurgeri de informații despre telefoane și tablete. În general informațiile sale s-au adeverit.

Dimensiunea afișajului pare a fi între 1,4 și 1,5 inch (3,81 cm), mai degrabă de 1,5 inch. În acest fel viitorul ceas Classic Samsung va fi o provocare pentru cele mai bune ceasuri inteligente de pe piață, de la putere la utilizare și la versatilitate.

Conform zvonurilor anterioare, Galaxy Watch 6 Classic va înlocui modelul Galaxy Watch 5 Pro, ceea ce ar fi… cam confuz. Indiferent de astfel de decizii de branding, deși nu vedem nimic revoluționar ca design, trebuie să fie ireproșabil din toate punctele de vedere pentru a putea concura de la egal la egal cu ceasurile Apple ce vor fi lansate în toamnă.

Bineînțeles, Watch 6 Classic (sau Watch 6 Pro) va avea alături un model „obișnuit” Galaxy Watch 6. Acesta din urmă va fi conceput pentru a se înfrunta cu Apple Watch SE. Modelul Samsung mai mic va fi mai ieftin, nu va avea ramă rotativă, nici baterie foarte mare și un aspect extern aproape la fel ca Galaxy Watch 5.