Galaxy Watch 6 Classic PXG Edition lansat în cantități limitate

298
Galaxy Watch 6 Classic PXG Edition 2
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

La scurt timp după lansarea seriei Galaxy Watch 6 Samsung a lansat și ediția personalizată Galaxy Watch 6 Thom Browne Edition. Acum Samsung a lansat un alt ceas de ultimă generație personalizat: Galaxy Watch 6 Classic PXG Edition, ceas realizat în colaborare cu marca premium de golf PXG. Ceasul inteligent a fost pus în vânzare începând cu 15 septembrie în Coreea de Sud.

Trebuie să menționăm că aceasta este a treia colaborare dintre Samsung și PXG – Parsons Xtreme Golf. Samsung Galaxy Watch 6 Classic PXG Edition aduce tot ce are mai bun Samsung în acest domeniu și valoarea premium a PXG, potrivit SamsungNewsroom. Pachetul conține un Galaxy Watch 6 Classic Golf Edition; două tipuri de curele PXG; o husă de minge de golf PXG; un marcator de minge PXG; și două fețe de ceas PXG. Vedeți pe I❤️Samsung mai multe informații și despre Galaxy Watch 6 și Galaxy Z Fold 5 Thom Browne Edition anunțate de Samsung!

Galaxy Watch 6 Classic PXG Edition are un preț de 610€

Noua ediție Galaxy Watch 6 Classic Golf Edition este echipată cu aplicația Smart Caddy de la Golfzon. Aplicația oferă informații despre aproximativ 40.000 de terenuri de golf din întreaga lume, precum și diverse funcții, cum ar fi urmărirea automată a loviturilor și măsurarea distanței, precum și o experiență inteligentă de golf.

Sursă foto. Samsung Global Newsroom

Cele două curele PXG sunt în culorile caracteristice PXG, alb și negru. Astfel utilizatorii pot avea un stil elegant nu numai în teren, ci și în viața de zi cu zi. Gentuța „PXG Ball Pouch” adaugă și ea un parfum luxului acestui set. Este extrem de practică prin aplicarea unei structuri detașabile cu mai multe locașuri interioare. De exemplu „PXG Ball Marker” și „PXG Golf Ball” cu logo-ul mărcii PXG gravat. Cele două fețe de ceas exclusiv PXG pot fi descărcate prin codul QR de pe cuponul inclus în pachet.

Parsons Xtreme Golf (PXG) este o companie globală de producție de echipamente sportive. A fost fondată în 2014 și are sediul în Scottsdale, Arizona, SUA. PXG proiectează, comercializează și vinde produse și accesorii pentru golf.

Ceasul destinat iubitorilor de golf a fost lansat în două modele: 43 mm și 47 mm. Prețul modelului de 43 mm este de 869.000 KRW (aproximativ 610 euro). În același timp, modelul de 47 mm are un preț de 899.000 de woni (aproximativ 630 de euro). Samsung Galaxy Watch 6 Classic PXG Edition va fi vândut în cantități limitate începând cu data de 15 septembrie.

„Galaxy Watch 6 Classic PXG Edition combină expertiza Samsung din domeniu cu PXG, o marcă dorită de jucătorii de golf, pentru cea mai bună experiență de joc. Am creat o ediție specială cu foarte multe funcții, dar cu stil. Sper să vă bucurați de un golf mai inteligent prin acest lucru.” A spus un oficial Samsung.