Galaxy Watch 6 și Fold 5 Thom Browne Edition anunțate de Samsung

270
Thome Brown Edition
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Samsung și apreciatul designer american Thom Browne și-au dezvăluit cea mai recentă colaborare – Galaxy Z Fold 5 Thom Browne Edition și Galaxy Watch 6 Thom Browne Edition. Această versiune exclusivă reunește tehnologia de ultimă oră cu elemente de design iconice, stabilind un nou standard pentru sofisticare și stil.

Colaborarea Samsung cu Thom Browne urmează tradiția Samsung de a colabora cu guruul modei din New York, Thom Browne. Această colaborare a debutat în urmă cu trei ani, încă de pe vremea lui Galaxy Z Fold 2 și a marcat începutul unei tendințe care a îmbinat modă de clasă mondială cu hardware Samsung.

Inspirația din spatele smartphone-ului ediție limitată din acest an provine din luxul creatorului de modă american. Dispozitivul în sine nu este doar o bucată de tehnologie, este o operă de artă. Dungile iconice roșii, albe și albastre, sinonime cu Thom Browne, sunt afișate pe deplin pe exteriorul dispozitivului. În același timp, spatele are o textură ca de material textil, potrivit PhoneArena. Un cadru negru cu accente aurii și inele aurii care înconjoară obiectivele camerei adaugă un strat suplimentar de lux.

Galaxy Watch 6 și Galaxy Fold 5 Thom Browne Edition

Iar colaborarea nu se termină doar cu Fold 5. Despachetarea acestei ediții ar trebui să fie o experiență unică. Ambalajul lui Fold 5 Thom Browne Edition este o servietă emblematică Thom Browne. Creând efectul de cravată neagră, ambalajul elegant transformă despachetarea tipică într-o experiență îmbunătățită de deschidere a unei serviete, fiind în același timp concepută pentru utilizare pe termen lung ca amintire.

Sursă foto: PhoneArena

Galaxy Z Fold 5 Thom Browne Edition vine cu două huse exclusiviste din piele și un S-Pen special creat. Aceste accesorii nu sunt doar ornamentale. Ele joacă un rol semnificativ în îmbunătățirea atât a stilului, cât și a funcționalității dispozitivului.

Inclus în această ediție specială, este și un Galaxy Watch 6. Completat cu estetica unică Thom Browne, designul prezintă un corp grațios în nuanță aurie, un cadran de ceas complementar special și logo-ul Thom Browne gravat pe lateral. Culorile roșu, alb și albastru au fost, de asemenea, aplicate cataramei, prezentând o atenție sofisticată la detalii.

Ca parte a acestui parteneriat și Galaxy Watch 6 primește un tratament Thom Browne. Galaxy Watch 6 vine cu două curele din piele, una cu piele neagră și cealaltă cu dungi roșii, albe și albastre. Aceste culori sunt, de asemenea, folosite pe adaptorul de călătorie de 25 W, încărcătorul de ceas în stil monedă și un cablu textil exclusiv USB-C la USB-C – toate pline de influența marca comercială a lui Thom Browne.

Sursă foto: PhoneArena

Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Watch 6 Thom Browne Edition vor fi disponibile în cantități limitate începând cu 12 septembrie 2023, pe anumite piețe, potrivit SamsungNewsroom. Pasionații pot achiziționa aceste articole exclusive de pe site-ul Samsung.com, deși prețul acestor ediții exclusive nu a fost încă dezvăluit. Pentru mai multe detalii despre colecția Thom Browne, vă rugăm să vizitați http://www.samsungmobilepress.com.