Seria Galaxy Watch 6 confirmată de Google Play Console

259
seria samsung galaxy watch 6
Sursă Foto: DroidLife

Seria foarte așteptată Samsung Galaxy Watch 6 urmează să își facă debutul global în curând, cu o dezvăluire așteptată la viitorul eveniment Unpacked din Seul. Seria Galaxy Watch 6 va consta din două ceasuri inteligente: Galaxy Watch 6 și Galaxy Watch 6 Classic. Înainte de lansare ambele ceasuri inteligente au fost depistate pe diverse site-uri web de certificare, inclusiv FCC, GCF și Safety Korea.

Acum ceasurile au fost listate și pe Google Play Console unde au primit o nouă validare. Deși listarea nu oferă multe informații despre ceasurile din seria Galaxy Watch 6, dezvăluie numerele de model ale acestora. Varianta de 40 mm a Galaxy Watch 6 poartă numărul de model SM-R930. În același timp, varianta de 44 mm este identificată prin numărul de model SM-R940. Pe de altă parte, Galaxy Watch 6 Classic vine într-o variantă de 42 mm cu numărul de model SM-R950 și o variantă de 46 mm cu numărul de model SM-R960.

Seria Galaxy Watch 6 cu 2GB de RAM și 16GB de stocare la bord

Mai multe informații anterioare au făcut lumina în privința specificațiilor bateriilor și prețurilor la viitoarelor ceasuri inteligente Samsung. Am văzut și imagini de marketing cu designul ceasurilor Galaxy Watch 6 și Watch 6 Classic. Nu va exista în acest an un model Pro, acesta fiind înlocuit de varianta Classic. De asemenea, am scris și despre culorile la viitoarea linie Samsung Galaxy Watch 6. Acum apariția pe Google Play Console dă și mai multă greutate unei lansări la sfârșitul acestei luni.

Google Play Console este platforma oferită de Google dezvoltatorilor Google Play și Android pentru a-și monitoriza performanța aplicațiilor listate în Play Store. Cu Play Console puteți testa și înțelege cum funcționează o aplicație Android înainte de lansare.

Potrivit altor informații recente, viitoarele ceasuri inteligente vor avea rame mai subțiri și ecrane mai mari în comparație cu predecesorii lor. Alimentarea acestor ceasuri va fi în sarcina procesorului Exynos W930, construit pe un proces de 5 nm. Acesta va fi însoțit de 2GB de memorie RAM și 16GB capacitate de stocare la bord, potrivit GizmoChina. În timp ce capacitatea bateriei este îmbunătățită pentru variantele de 40 și 44 mm ale Galaxy Watch 6, versiunea Classic va avea o ușoară retrogradare în comparație cu modelul Pro de anul trecut.

Până la Galaxy Unpacked din 26 iulie mai sunt aproximativ trei săptămâni. Atunci ne vom edifica pe deplin ce noutăți vom primi cu seria Galaxy Waych 6. Vă reamintim că Samsung nu a confirmat până acum nimic despre dispozitivele ce vor fi lansate la sfârșitul lunii iulie.