Seria Galaxy Watch 6: iată care sunt cele mai bune caracteristici!

428
Seria Galaxy Watch 6 cele mai bune caracteristici
Sursa foto: via makeusof.com

Galaxy Watch 6 și Galaxy Watch 6 Classic sunt cele mai bune ceasuri inteligente Samsung de până acum. Cele două modele din seria Galaxy Watch 6 au o grămadă de caracteristici care le fac atât de bune. Deci, dacă sunteți în căutarea unui ceas cu Wear OS, seria Galaxy Watch ar trebui să fie în fruntea listei.

Dispozitivele portabile ale companiei Samsung includ toate caracteristicile de sănătate și specificațiile la care vă puteți gândi, făcându-le ideale pentru aproape toți utilizatorii. Odată cu seria Galaxy Watch 6, Samsung a ridicat din nou ștacheta, astfel alte dispozitive portabile Android vor trebui să tragă tare pentru a ajunge la acest nivel. Deci, ce face Galaxy Watch 6 și Galaxy Watch 6 Classic atât de speciale? Care sunt caracteristicile lor de top? Mai jos, prin intermediul colegilor noștri de la Makeuseof, aflați acest lucru.

Rețineți că ceasurile inteligente Samsung funcționează cel mai bine cu telefoanele Galaxy, deoarece este posibil să pierdeți accesul la unele funcții de pe dispozitivele non-Samsung. Dar dacă dețineți un telefon Galaxy recent și aveți nevoie de un ceas inteligent, nu căutați mai departe decât seria Galaxy Watch 6.

Caracteristici de excepție pe seria Galaxy Watch 6

Rame mai subțiri, afișaje mai mari. La prima vedere, Watch 6 și fratele său Classic arătă similar cu ceasurile precedente Wear OS ale gigantului coreean. Dar există o îmbunătățire majoră a designului: rame mai subțiri. Acest lucru, la rândul său, a permis companiei să mărească dimensiunea afișajului pentru a oferi o experiență mai captivantă. Samsung susține că Galaxy Watch 6 are o ramă cu 30% mai subțire, în timp ce cadrul rotativ al lui Watch 6 Classic este cu 15% mai subțire.

Originea cuvântului milimetru vine din latinul „millesimus”, care se traduce prin „mii”, și „metrum”, care înseamnă „măsură”. Sistemul metric de măsură a fost definit și adoptat în Franța în 1795. Atunci a fost introdus metrul, litrul, gramul și metrul ster.

În ceea ce privește dimensiunea afișajului, versiunea de 40 milimetri a lui Galaxy Watch 6 are un ecran AMOLED de 1,3 inch, în timp ce varianta de 44 mm are un afișaj de 1,5 inch. Este o creștere de 20% față de seria Samsung Galaxy Watch 5. Watch 6 Classic este disponibil în configurații de 43 mm și 47 mm, cu afișaje de 1,3 inch și 1,5 inch.

Ecrane mult mai luminoase. Ecranul circular al lui Galaxy Watch 6 nu este doar mai mare, ci și mai luminos. Are o luminozitate maximă susținută de 2000 niți, asigurându-vă că puteți vedea conținutul afișajului chiar și în lumina directă a soarelui. În plus, Always On Display de pe dispozitivul purtat este, de asemenea, suficient de inteligent pentru a regla luminozitatea în funcție de lumina ambientală.

Baterii mai mari și procesor mai performant pe seria Galaxy Watch 6

Durată de viață mai lungă a bateriei. În ciuda ecranelor mai mari și mai luminoase, seria Galaxy Watch 6 durează mai mult decât predecesorul său. Toate acestea se datorează faptului că Samsung instalează baterii mai mari în ceasul inteligent.

Galaxy Watch 6 de 40 mm are o baterie de 300 mAh iar modelul de 44 mm are una de 425 mAh. În comparație, versiunile de 40 mm și 44 mm ale lui Galaxy Watch 5 au fost livrate cu baterii de 284 mAh și, respectiv, 410 mAh.

În timp ce Galaxy Watch 6 Classic are un cadran mai mare, are aceleași baterii 300 mAh și 425 mAh ca modelul obișnuit. Samsung susține că Watch 6 poate dura până la 40 de ore la o încărcare cu Always On Display dezactivat. Și când vă grăbiți, opt minute de încărcare vor fi suficiente pentru a oferi încă opt ore de funcționare.

Interne mai rapide și mai performante. Procesorul Samsung Exynos W930 alimentează ambele modele din seria Galaxy Watch 6. Aceasta este o nouă versiune a cipului Exynos W920 găsită în seria Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 5.

În timp ce procesorul aflat în seria Watch 5 rulează la 1,18 GHz, Exynos W930 este tactat la 1,4 GHz. Cuplat cu 2 GB RAM față de 1,5 GB la modelele anterioare, Watch 6 va oferi performanțe mai bune.

Sursă foto: makeuseof

Un nou sistem de operare și o nouă interfață

Wear OS 4 și interfața One UI Watch 5. Galaxy Watch 6 de la Samsung rulează pe noul Wear OS 4. Sunt primele ceasuri inteligente Android din lume care fac acest lucru. Bazată pe Android 13, cea mai recentă versiune Wear OS 4 promite o viață mai bună a bateriei și performanțe mai bune, datorită optimizărilor de la Google.

Pe lângă Wear OS 4, există și interfața One UI Watch 5. Aceasta include funcții și optimizări noi axate pe sănătate, fețe noi de ceas și multe altele pentru a oferi o experiență mai bună pentru utilizator.

Notificări de ritm cardiac neregulat. Ceasurile inteligente Wear OS de la Samsung oferă monitorizarea tensiunii arteriale și ECG. Cu seria Galaxy Watch 6, compania a introdus Notificarea ritmului cardiac neregulat. Acest lucru permite utilizatorilor ceasurilor să-și verifice ritmurile inimii pentru fibrilație atrială (AFib) chiar și atunci când dorm. Acest lucru face aceste ceasuri unele dintre cele mai bune pentru urmărirea somnului.

Funcția este disponibilă momentan numai în anumite piețe unde Samsung a primit aprobarea necesară. Deoarece este posibilă încărcarea laterală a aplicațiilor pe Galaxy Watch, puteți încerca să instalați o versiune corectată a Samsung Health pentru a primi notificări de ritm cardiac neregulat pe o piață neacceptată.

Cu toate acestea, notificările de ritm cardiac neregulat sunt o caracteristică excelentă care poate salva viața purtătorului. Acest lucru se datorează faptului că nu vor mai trebui să facă o scanare ECG manuală pentru a detecta semne de AFib în timp ce poartă Galaxy Watch 6.

Galaxy Watch 6 și Watch 6 Classic sunt cele mai bune ceasuri inteligente Samsung de până acum. Acestea includ upgrade-urile potrivite față de modelele anterioare, noile caracteristici de sănătate făcând un accesoriu ideal pe care să îl aveți la încheietura mâinii.