Momentan numai seria Galaxy Watch 6 are sistemul de operare Wear OS 4

336
Momentan numai pe seria Galaxy Watch 6 are Wear OS 4
Sursa foto: via knowtechie.com

Samsung a lansat recent seria Galaxy Watch 6 la Galaxy Unpacked 2023. Pe lângă noile culori, procesor și caracteristici de urmărire, există două îmbunătățiri notabile cu seria Watch 6. Samsung a crescut ușor spațiul imobiliar al ecranului, iar varianta Classic revine cu rama rotativă preferată de fani. Mai mult, seria Galaxy Watch 6 a fost lansată cu sistemul de operare Wear OS 4. Este o premieră pe piața smartwatch Android, Google Pixel Watch nu a primit încă acest sistem de operare.

Wear OS 4 este live, iar noile ceasurile inteligente Galaxy Watch 6 sunt primele care primesc cea mai recentă versiune Wear OS de la Google. Este o situație dezamăgitoare pentru utilizatorii de Google Pixel Watch, care au tot dreptul să fie supărați. Cu atât mai mult cu cât sistemul de operare Android Wear OS 4 este dezvoltat de compania Google.

Seria Galaxy Watch 6 este prima cu sistemul de operare Wear OS 4

Când Google lansează oficial o nouă actualizare Android OS, utilizatorii de smartphone-uri Google Pixel sunt primii care o primesc. Deci, logic ar fi fost ca utilizatorii de ceasuri Pixel să fie primii care vor primi noua actualizare Wear OS 4. Cine știa că Google va lansa noua actualizare către un alt producător înainte de a o lansa pentru propriii clienți? Se pare că Samsung are prioritate în parteneriatul dintre gigantul tehnologic coreean și cel american. Acesta este probabil motivul pentru care seria Galaxy Watch 6 a primit actualizarea înainte de Pixel Watch.

Sursă foto: RadioTimes

Între timp, potrivit Knowtechie, Googlea dezvăluit o nouă versiune Wear OS pentru Pixel Watch cu numărul de versiune TWD4.230609.006.B2. Potrivit sursei, Google a lăsat să scape aceste informații și se referă la o versiune Wear OS 4 bazată pe Android 13, în creștere față de actualul Wear OS 5.5 bazat pe Android 11 și aflat pe Galaxy Watch 5 și Google Pixel Watch.

Knowtechie este un blog tehnic fondat în 2005 și are sediul în Boston, Massachusetts, SUA. Publică informații pentru oamenii care iubesc tehnologia, sunt interesați de ea, dar nu neapărat o trăiesc și o respiră. Publică știri scurte și la obiect.

Cu toate acestea, este o chestiune de timp până când Google va lansa actualizarea Wear OS 4 pentru ceasurile sale Pixel. În prezent, nu știm multe despre caracteristicile noului sistem Google Wear, deoarece Samsung nu le-a dezvăluit la evenimentul de lansare. Chiar dacă au fost unele zvonuri până acum, lucrurile concrete le vom afla în zilele următoare.

Acestea fiind spuse, Galaxy Watch 6 nu se livrează înainte de 11 august. Așadar, Google are suficient timp pentru a lansa noua actualizare pentru Pixel Watch, dacă intenționează să facă acest lucru înainte ca seria Galaxy Watch 6 să ajungă la cumpărători.