Seria Galaxy Watch 6 lansată – ceasuri mai bune și mai puternice

490
Seria Galaxy Watch 6 lansata
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung continuă se ne surprindă cu ceasurile sale inteligente. Acum am primit seria Galaxy Wach 6, compusă din Galaxy Watch 6 și Galaxy Watch 6 Classic. Noua serie Galaxy Watch 6 oferă îndrumări personalizate pentru sănătate, upgrade-uri de design intenționate și o experiență mobilă îmbunătățită pentru un sine mai informat și mai sănătos.

Samsung a anunțat astăzi noile Galaxy Watch 6 și Galaxy Watch 6 Classic. Acestea au fost concepute pentru a ajuta utilizatorii să-și dezvolte obiceiuri mai sănătoase în fiecare zi, dar și noaptea. Seria Galaxy Watch 6 include oferte de sănătate holistice și performanțe puternice într-un design rafinat și elegant. ceasurile au o ramă mai subțire, un afișaj mai mare și mai vibrant și o interfață de utilizator mai interactivă. Ambele modele permit, de asemenea, utilizatorilor să acceseze o selecție mai mare de cadrane versatile de ceas. În același timp sunt disponibile și noi opțiuni de curele care îi permit să-și atingă obiectivele.

Seria Galaxy Watch 6: funcții personalizate pentru o persoană mai sănătoasă

Seria Galaxy Watch 6 oferă informații semnificative care pot duce la schimbări pozitive non-stop. Ambele modele oferă oferind sfaturi și încurajări personalizate și aplicabile. Recunoscând că o sănătate mai bună începe cu un somn mai bun, Samsung ajută utilizatorii să-și optimizeze noaptea în același mod în care își optimizează ziua. Astfel seria Galaxy Watch 6 se concentrează pe trei elemente cheie pentru un somn mai bun. Înțelegerea tiparelor personale de somn, construirea unor obiceiuri mai bune și stabilirea unui mediu favorabil somnului.

Bazându-se pe funcții de vârf de somn și de wellness, seria Galaxy Watch 6 oferă acum o analiză aprofundată a Sleep Score Factors — timpul total de somn, ciclul de somn, timpul de trezire, plus recuperarea fizică și mentală — pentru a ajuta utilizatorii să înțeleagă calitatea somnului primit. in fiecare noapte. Mesaje de somn mai individualizate, dezvoltate în colaborare cu Fundația Națională pentru Somn, oferă utilizatorilor feedback detaliat despre sănătatea somnului în fiecare dimineață. În plus, Consecvența somnului arată cât de consecvenți sunt utilizatorii în orele de somn și de trezire.

Enhanced Sleep Coaching le permite utilizatorilor să pună în practică informații despre somn cu instrucțiuni personalizate, sfaturi și mementouri accesibile atât la încheietura mâinii, cât și la smartphone-ul asociat. Galaxy Watch 6 poate ajuta la stabilirea unui mediu de somn perfect modificând automat setările dispozitivelor electronice conectate de acasă. Pornind Modul Sleep pe ceasul și telefonul utilizatorului se pot dezactiva notificările, estompa ecranele și chiar pentru a activa LED-ul cu infraroșu de pe ceas pentru a oferi informații valoroase despre sănătate, fără distrageri suplimentare de lumină.

Foarte multe funcții de sănătate pe noile ceasuri Samsung

Funcțiile de fitness devin mai personalizate pentru a menține utilizatorii motivați pe parcursul călătoriei lor. Compoziția corporală, cu măsurători fizice cheie, cum ar fi mușchiul scheletic, rata metabolică bazală, apa corporală și procentul de grăsime corporală, oferă o imagine completă a corpului și a fitness-ului utilizatorului, oferind o abordare personalizată pentru a stabili obiective, a urmări progresul și a ghida prin fitness personalizat.

O nouă funcție Personalized Heart Rate Zone analizează capacitățile fizice individuale. În același timp, definește cinci niveluri optime de intensitate de alergare pentru a ajuta utilizatorii să-și stabilească propriile obiective. Pe lângă cele peste 100 de instrumente de urmărire a antrenamentelor existente, noul Track Run înregistrează alergările utilizatorului pe pistă. În același timp, Custom Workout permite utilizatorilor să-și construiască și să urmărească rutina de antrenament personalizată.

Adăugată la monitorizarea existentă a tensiunii arteriale și electrocardiogramă, noua funcție de notificare a ritmului cardiac neregulat îi ajută pe utilizatori să-și înțeleagă mai cuprinzător sănătatea inimii, verificând ritmurile cardiace care sugerează fibrilația atrială (AFib) în fundal – chiar și în timpul somnului. Seria Galaxy Watch 6 le poate permite utilizatorilor să urmărească temperatura pielii în timpul nopții pentru a oferi informații valoroase, inclusiv urmărirea ciclului menstrual.  Și detectarea căderii poate măsura o cădere, indiferent dacă are loc în timpul exercițiilor fizice, atunci când stați nemișcat sau chiar în timpul somnului, dacă utilizatorii se întâmplă să cadă din pat. Odată detectată o cădere, ceasul va alerta automat un număr de serviciu de urgență sau persoane de contact preselectate.

Design rafinat, putere și rezistență – seria Galaxy Watch 6 este perfectă pentru tine

Pentru creșterea experienței de purtare, seria Galaxy Watch 6 oferă pentru toate modelele o vizualizare mai bună, o putere mai mare și o selecție mai largă de opțiuni mai personalizabile și mai confortabile. Citirea și scrierea sunt mai ușoare pe afișajul cu 20% mai mare, afișând mai mult text pe ecran și o tastatură mai mare – toate în același timp păstrând o dimensiune confortabilă.

Un afișaj mai vibrant, cu rezoluție mai mare, se mândrește cu o luminozitate maximă de 2.000 de niți. Toate acestea cuplate cu funcție de ajustare a luminozității Afișajului mereu activ, permit utilizatorilor să vadă și să facă mai multe chiar și în lumina puternică a soarelui. Cu ajutorul procesorului și memoriei îmbunătățite, seria Galaxy Watch 6 oferă interacțiuni mai fluide și mai rapide.

Cele două ceasuri vin cu o ramă cu 30% mai subțire și, respectiv, cu o ramă rotativă cu 15% mai subțire. Noua serie dispune de noi fețe de ceas elegante, interactive și informative, care profită la maximum de afișajul mare. În același timp, noile curele permit foarte ușor utilizatorilor să amestece și să potrivească cu ușurință curelele de ceas. Cu peste 704 de combinații unice, utilizatorii își pot proiecta ceasul perfect pe Samsung.com, potrivit Samsung Newsroom. De exemplu, o nouă curea ușoară Fabric Band și un cadran de ceas Sleep Coaching se împerechează perfect pentru a vă ajuta să obțineți informații informaționale despre somn.

Seria Watch 6 vine cu o baterie mai mare și un consum redus de baterie pentru a-și susține afișajul mai mare și mai luminos. Cu doar opt minute de încărcare rapidă, utilizatorii pot adăuga încă opt ore pentru a-și urmări somnul în timpul nopții.

Maximizarea experiența de la încheietura mâinii

Seria Galaxy Watch 6 oferă capacități mai mari la încheietura mâinii fiecărui utilizator. Noul Samsung Wallet pe Watch 6 combină Samsung Pay cu Samsung Pass pentru a încorpora mai mult din portofelul utilizatorului. Sunt incluse aici ID-uri, bilete de eveniment și de îmbarcare, precum și carduri de credit și carduri de membru. Controlul gesturilor mult îmbunătățit permite utilizatorilor să-și gestioneze comod ceasul folosind gesturi simple pentru o mai mare accesibilitate.

WhatsApp facilitează utilizatorilor Galaxy Watch să rămână conectați cu prietenii și familia, totul fără a scoate un telefon. Începând din această toamnă, utilizatorii pot rămâne productivi chiar de pe ceas cu noile aplicații din Google Calendar și Gmail. De asemenea, pot urmări mai ușor progresul fitnessului sau datele nutriționale cu actualizările Peloton și MyFitnessPal. În plus, odată cu introducerea unui nou Skin Temperature API partenerii vor avea în curând acces la tehnologia infraroșu avansată pentru măsurători mai precise. O aplicație Thermo Check recent lansată profită de noul API. Astfel utilizatorii pot să măsoare temperatura mesei lor preferate sau a apei înainte de o înot, fără contact. Și, ca întotdeauna, datele personale de pe ceas rămân în siguranță datorită platformei de securitate Samsung Knox.

Galaxy Watch 6 și Galaxy Watch 6 Classic sunt disponibile pentru precomandă în anumite piețe începând cu 26 iulie. Disponibilitatea generală este începând cu 11 august.

Galaxy Watch 6 de 44 mm vin în grafit și argint și modelul de 40 mm în grafit și auriu. Pentru un design de ceas mai premium, atemporal, nu căutați mai departe decât Galaxy Watch 6 Classic. Acesta readuce ramă rotativă preferată de fani. Acesta va fi disponibil în negru și argintiu în 43 mm și 47 mm.

Vom reveni cu toate caracteristicile, specificațiile și prețul la Galaxy Watch 6 și Galaxy Watch 6 Classic în zilele următoare.