Galaxy Watch 7 cu AI va revoluționa urmărirea sănătății

108
Galaxy Watch Ultra
Sursă Foto: GizmoChina

Samsung a confirmat ieri zvonurile că Galaxy AI va veni la ceasurile sale inteligente. Compania a anunțat că seria Galaxy Watch 7 va folosi AI pe dispozitiv pentru a oferi utilizatorilor un sistem mai cuprinzător de monitorizare a sănătății. Samsung va combina inteligența artificială cu Samsung Health pentru a ajuta utilizatorii să-și înțeleagă mai bine sănătatea și bunăstarea zilnică.

Samsung Health va folosi AI pentru a vă oferi o nouă măsurătoare numită Energy Score. Aceasta oferă o perspectivă detaliată asupra stării dumneavoastră zilnice de sănătate prin analizarea diferitelor alte valori de sănătate, inclusiv timpul de somn, consistența somnului, activitatea zilnică și ritmul cardiac. Potrivit AndroidHeadlines, vei înțelege mai bine nivelurilor tale de energie, astfel încât să-ți poți ajusta activitățile în consecință.

Dacă ai stabilite obiective personale de sănătate în Samsung Health, aplicația va oferi sfaturi de wellness bazate pe AI, adaptate pentru a te ajuta să îți atingi obiectivele. Vei primi sfaturi motivaționale, perspective și îndrumări. De la încurajarea activității fizice până la sugerarea tehnicilor de relaxare, aceste sfaturi te vor menține pe drumul cel bun. Samsung spune că și-a îmbunătățit algoritmii de sănătate de bază pentru experiențe de sănătate inteligente.

Această actualizare aduce și noi indicatori de somn în Sleep Score. Pe lângă valorile existente, cum ar fi orele de sforăit, nivelul de oxigen din sânge și ciclul de somn, Samsung Health vă va oferi informații despre mișcările corpului în timpul somnului, ritmul cardiac, latența somnului și ritmul respirator în timpul somnului. Această analiză precisă a calității somnului vă va ajuta să vă construiți obiceiuri de somn mai bune și să vă îmbunătățiți sănătatea generală.

House of Solid Gold 24K Gold Extreme Mountain Bike este cea mai scumpă bicicletă din lume. Costă 1 milion de dolari. Bicicleta este placată în întregime cu aur de 24K, are o șa din piele de aligator și emblemă încrustă cu bijuterii.

Cei cărora le place alergarea și mersul pe bicicletă au parte și ei noutăți. Pentru alergători Galaxy AI aduce noi valori ale zonei de ritm cardiac. Este vorba despre Aerobic Threshold (AT)/Anaerobic Threshold (AnT). Acestea vă analizează performanța și vă ajută să vă antrenați în zonele optime de ritm cardiac. Între timp, bicicliștii pot folosi AI pentru a-și calcula valorile Functional Threshold Power (FTP) pentru a obține un indice de putere personalizat și se pot antrena ca sportivii profesioniști pentru a maximiza performanța.

Dacă alergați sau mergeți cu bicicleta de-a lungul aceluiași traseu ca înainte, noua funcție Race compară performanțele dvs. actuale și trecute pentru a vă menține motivat. Vei concura împotriva ta pentru a face mai bine. Nu în ultimul rând, funcția Rutină de antrenament combină exerciții pentru un antrenament mai personalizat. Este conceput astfel încât să treceți fără probleme la următorul exercițiu, fără a vă opri.

Toate aceste instrumente Samsung Health cu AI vor debuta cu seria Galaxy Watch 7 în iulie. Samsung spune că funcțiile vor face parte din One UI 6 Watch. Noua interfață va ajunge la Galaxy Watch 6 și la modelele mai vechi. Rămâne de văzut dacă compania va extinde suportul pentru Galaxy AI la ceasurile sale mai vechi cum ar fi seria Galaxy Watch 5 sau seria Galaxy Watch 6.