Seria Galaxy Watch 7 va avea cipul Samsung Exynos W1000 de 3 nm

140
The Galaxy Watch 7 Exynos W1000
Sursa foto: 9to5google.com

Seria Galaxy Watch 7 a apărut tot mai mult în ultima perioadă în diverse informații și zvonuri, în principal în jurul variantelor pe care le poate conține gama. Nu este de mirare, noile smartwatch-uri Samsung vor fi lansate peste mai puțin de două luni la Paris. Acum cel mai recent zvon sugerează că Samsung va echipa cel puțin unul dintre modelele Galaxy Watch 7 cu un cip construit pe procesul Samsung de 3 nm. Coroborând informațiile anterioare este vorba despre Samsung Exynos W1000.

Seria Galaxy Watch 7 se pare că va avea trei modele diferite, fiecare cu propriul preț și set de caracteristici. Ne așteptăm să vedem un Galaxy Watch 7, un Galaxy Watch 7 Pro și un Galaxy Watch 7, momentan misterios. Ar putea fi un model Ultra sau un model FE. Zvonurile anterioare au sugerat că cel puțin unul dintre aceste ceasuri, dacă nu toate, va avea un cip de 3 nm. În acest fel va fi primul procesor de 3 nm aflat pe un smartwatch Samsung, potrivit 9to5google.

Sursa de mai sus a sugerat că Samsung va numi procesorul de 3 nm Exynos W1000. În acest fel compania Samsung va renunța la actuală de denumire cu care suntem obișnuiți în seria Galaxy Watch. Procesul pe care Samsung îl folosește este o arhitectură de a doua generație, care promovează posibilitatea de îmbunătățire a puterii.

Potrivit informațiilor, noul cip Samsung Exynos W1000 al lui Galaxy Watch 7 va aduce o performanță cu 20% mai rapidă și o creștere a eficienței energetice. Dar aici actuala informație este diferită de zvonurile anterioare. Potrivit informațiilor anterioare, noul procesor Samsung Exynos W1000 va aduce o creștere a puterii cu 30% și o creștere a eficienței cu 50%.

Wear OS s-a numit inițial Wear și anterior Android Wear. Este o versiune a sistemului de operare Android de la Google, concepută pentru ceasuri inteligente și dispozitive purtabile. Wear OS acceptă conectivitate Bluetooth, NFC și Wi-Fi.

Zilele trecute Google a lanst prima previzualizare a sistemulul de operare Wear OS 5. Printre altele Wear OS 5 va îmbunătăți semnificativ durata de viață a bateriei pentru ceasurile inteligente. De exemplu, Google spune că Wear OS 5 va contribui cu până la 20% la consum mai redus de energie.

Dacă Exynos W1000 ajunge pe un Galaxy Watch 7 sau în toate cele trei modele, acest cip va colabora cu Wear OS 5. Cum ambele, cipul și Wear OS 5, sunt foarte eficiente energetic, ne așteptăm la o viață a bateriei în seria Galaxy Watch 7 fenomenală. Mai rămâne ca toate cele de mai sus să devină realitate și seria Galaxy Watch 6 va fi mic copil pe lângă seria Galaxy Watch 7.