Seria Galaxy Watch 7: specificațiile și prețul confirmate din nou

106
Seria Galaxy Watch 7
Sursă foto: via GalaxyClub

Despre Galaxy Watch 7 și Galaxy Watch Ultra au apărut multe informații, dar nu știam chiar totul. O nouă scurgere apărută acum ne arată întreaga fișă de specificații. Ambele ceasuri inteligente se lansează cu caracteristici identice, Watch Ultra oferind o baterie remarcabil mai mare și o etichetă de preț pe măsură.

La fel ca numeroasele dispozitive programate să fie lansate la Galaxy Unpacked, Galaxy Watch 7 și Galaxy Watch Ultra au fost în centrul atenției. Primul va fi oferit în variante de 40 mm și 44 mm, în timp ce cel din urmă are un ecran de 47 mm. Până acum nu s-a vorbit despre cum diferă cele două ceasuri inteligente Samsung. O nouă informație, via Notebookcheck, sugerează că s-ar putea să nu fie prea multe diferențe.

Pe X, utilizatorul @negativeonehero care postează și pe un forum sud-coreean, a publicat un tabel care evidențiază caracteristicile cheie ale Galaxy Watch7 și Galaxy Watch Ultra. Noua apariție confirmă informațiile anterioare despre capacitatea bateriei fiecărui ceas. Galaxy Watch 7 de 40 mm: are o baterie de 300 mAh; modelul de 44 mm una de 425 mAh; Galaxy Watch Ultra de 47 mm: 590 mAh. Ambele modele vor folosi un procesor Samsung Exynos W1000 de 3 nm împreună cu 2GB RAM și 32GB spațiu de stocare.

Caracteristicile de bază ale Galaxy Watch Ultra și Watch 7 par a fi identice și includ ECG, tensiunea arterială, compoziția corpului, saturația de oxigen, calitatea somnului și informații despre exerciții fizice, printre altele. Rămâne de văzut dacă Galaxy Watch Ultra va primi sau nu caracteristici exclusive, dar scurgerile anterioare au sugerat capacitatea de a detecta nivelul zahărului din sânge – glicemia.

Glicemia reprezintă concentrația glucozei în sânge. Potrivit datelor Federației Internaționale de Diabet ~537 de milioane de adulți (20 – 79 de ani) trăiesc cu diabet zaharat. Se estimează că numărul va crește la 643 milioane până în 2030.

În plus, Galaxy Watch Ultra s-ar putea lansa cu un afișaj mai luminos de 3.000 de niți (față de 2.000 de niți pe Watch 7). Samsung Galaxy Watch 6 Classic are o luminozitate de 2.000 niți. Watch Ultra are și o carcasă din titan, iar acest lucru ar putea explica de ce cântărește 61 de grame. Mai mult, Watch Ultra va avea trei butoane în loc de două. Acești factori ar putea fi motivul pentru care este mai scump decât Galaxy Watch 7.

În cele din urmă, sursa sud-coreeeană a publicat și prețurile din Coreea cele trei ceasuri. Iată care sunt:

Galaxy Watch 7 de 40 mm: KRW 379.500 / ~274 de dolari

Galaxy Watch 7 44 mm: 419.000 KRW / ~303 de dolari

Galaxy Watch7 Ultra va costa 899.800 KRW / ~651 USD.

Aceste prețuri includ aproape sigur taxele locale și pot varia în diferite regiuni. Momentan nu știm prețurile în Europa și în SUA. Mai mici nu vor fi în niciun caz.