Samsung a anunțat două noi variante ale smartwatch-ului său cu touch-ring Galaxy Watch Active 2 în Coreea de Sud. Galaxy Watch Active 2 Golf Edition, așa cum sugerează și numele, este orientată către fanii golfului. Gigantul tech sud-coreean a prezentat, de asemenea, versiunea LTE din aluminiu a smartwatch-ului.

Noile modele vor fi disponibile imediat în Coreea de Sud, dar ar trebui să ajungă în curând pe alte piețe asiatice și internaționale. Confirmarea în acest sens nu există încă de la Samsung dar este așteptată în zilele următoare. Referitor la noua variantă din aluminiu cu o conectivitate LTE specificăm că până în prezent există doar în versiunea din oțel inoxidabil și curea din piele.

După cum reiese și din nume, Galaxy Watch Active 2 Golf Edition este conceput special pentru iubitorii golfului. La sfârșitul lunii septembrie 2018, compania sud-coreeană a lansat o versiune a lui Galaxy Watch concepută exclusiv pentru jucătorii de golf cu funcționalități similare. De asemenea și Samsung Gear S3 a avut o versiune Golf Edition.

Galaxy Active Golf Edition și varianta LTE din aluminiu

Ceasul inteligent Samsung Galaxy Watch Active 2 Golf Edition vine cu măsurarea modernizată a distanțelor de golf. De asemenea, vine cu o aplicație încorporată Smart Caddy, care oferă informații despre peste 40.000 de terenuri de golf din întreaga lume. Această variantă a celui mai nou smartwatch Samsung vine în două dimensiuni: 44mm Aqua Black și 40mm Pink Pink. Modelul de 40mm costă 269 de euro iar modelul de 44mm costă 296 euro.

[vc_message color=”info” message_box_style=”outline”]Astronautul Alan Shepard a fost prima persoană care a jucat golf pe un alt corp ceresc. El a luat la bordul lui Apollo 14 (februarie 1971) o crosă și două mingi de golf și a jucat golf pe Lună. Din cauza costumului incomod a ratat prima lovitură, dar a doua lovitură a parcurs peste 200 metri.[/vc_message]

Samsung Galaxy Watch Active 2 cu o carcasă din aluminiu introduce conectivitatea LTE prin eSIM. Această versiune ar trebui să includă de două ori mai mult RAM în comparație cu modelele Wi-Fi (1,5GB față de 768MB). Galaxy Watch Active 2 LTE din aluminiu va fi disponibil în trei culori (Aqua Black, Cloud Silver și Pink Gold) și tot în două variante de 40 și 44mm. Prețurile de vânzare vor fi identice cu Golf Edition: 269€ pentru modelul de 40mm și 296€ pentru modelul de 44mm.

Aceste noi variante Samsung Galaxy Watch Active 2 sunt deja disponibile în Coreea de Sud. Presupunem că varianta Golf Edition va ajunge inițial în Statele Unite, Canada și Marea Britanie, unde golful este cel mai răspândit. Printre celelalte țări sigur se vor regăsi Japonia, Australia și câteva țări din Europa. Ediția Galaxy Watch 2 LTE probabil va avea o mai mare disponibilitate la nivel internațional.