Samsung Galaxy Watch Active 2, lansarea este iminentă

1295
Sursa Foto: via AndroidHeadlines.com

Smartwatch-ul Galaxy Watch Active 2 ar putea fi lansat mai devreme decât era de așteptat. Informațiile și zvonurile din ultimul timp au fost destul de intense despre acest ceas inteligent. Au apărut fotografii și chiar unele din caracteristicile sale au apărut în mediul online.

Acum, a apărut o altă fotografie, așa-zis oficială cu Galaxy Watch Active 2. Imaginea confirmă numele smartwatch-ului Samsung și dezvăluie designul său, care este în conformitate cu scurgerile și zvonurile anterioare. În mod special, designul general este destul de similar cu originalul Galaxy Watch Active, care este încă proaspăt pe raft. Acesta din urmă a fost lansat alături de seria de smartphone-uri Galaxy S10 la începutul acestui an.

Galaxy Watch Active 2 cu o curea din piele

După cum se poate vedea ceasul inteligent Galaxy Watch Active 2 nu dispune de o rotiță rotativă. Se pare că este dotat cu o curea din piele – ceva care nu era acolo cu prima generație Watch Active. Conform AndroidHeadlines, nu este clar dacă noua curea va înlocui curelele de silicon. Este posibil ca varianta Galaxy Watch Active 2 în opțiunea de culoare neagră să vină cu o curea din piele. Curelele din silicon, mai colorate și fistichii vor rămâne pe variantele de auriu și argintiu.

În plus, smartwatch-ul are de asemenea un inel circular roșu deasupra butonului de alimentare de pe marginea dreaptă. Arată cumva similar cu smartwatch-ul companiei Apple, Apple Watch Series 4. Smartwatch-ul din fotografie posibil să fie opțiunea LTE, din cauza a ceea ce pare a fi o gaură de microfon lângă butonul de alimentare.

LTE este acronimul de la Long Term Evolution. Este un standard pentru transmisia comunicațiilor de date de mare viteză pentru telefoanele mobile și terminalele de date. LTE a fost inițial considerat un standard de generația a treia „3,9G” (aproape de 4G). LTE a fost inițial propusă în 2004 de NTT Docomo din Japonia.

Lansare cu Galaxy Note 10 sau la IFA Berlin 2019

Conform informațiilor de până acum, Galaxy Watch Active 2 va fi livrat în două dimensiuni: 40 mm și 44 mm. În afară de opțiunea LTE, se așteaptă ca ceasul să aibă și un model exclusiv Wi-Fi. Watch Active 2 se va potrivi, probabil, cu ceasul Apple Watch Series 4, oferind ECG și detectarea căderilor – Fall Detection. Se așteaptă, de asemenea, să vină cu o nouă funcție, Body Composition, pentru măsurarea grăsimii din corp. Recent Samsung a obținut în brevet de invenție pentru Body Composition.

Originalul Watch Active a fost lansat în luna februarie a acestui an. Este un smartwatch foarte bun cu multe specificații atrăgătoare. Galaxy Watch Active a venit fără inelul rotativ de navigare prin meniuri, pentru o construcție mai compactă și mai ușoară. Active Galaxy Watch Active 2 merge aproximativ pe aceeași linie.

Lansarea lui Galaxy Watch Active 2 nu a fost încă anunțată. Cu toate acestea, Samsung are un eveniment programat pentru 7 august pentru seria Galaxy Note 10. Au fost mai multe speculații că acest smartwatch ar putea apărea alături de seria Galaxy Note 10. La distanță de o lună este un alt eveniment major, IFA Berlin 2019, dacă nu apare la New York, aproape sigur nu va rata Berlinul.