Galaxy Watch Active 2: o nouă culoare pentru a se potrivi cu seria Galaxy S21

678
Galaxy Watch Active 2 noua culoare se va potrivi cu seria Galaxy S21
Sursa Foto: winfuture.de

Ca parte a lansării noii serii Galaxy S21, Samsung a lansat și o nouă culoare pentru Galaxy Watch Active 2. Smartwatch-ul Samsung preia culoare modelului Galaxy S21+ și vine în Phantom Violet. Noua variantă de culoare a lui Samsung Galaxy Watch Active 2 se alătură modelelor sale surori care au apărut deja.

Varianta de culoare Phantom Violet va fi disponibilă doar pe modelul de 40 mm. Acesta este pe piață doar într-o variantă cu suport Bluetooth și WLAN care nu oferă suport LTE. Afișajul Super AMOLED utilizat aici are 1,19 inch și o rezoluție de 360 ​​x 360 pixeli. Are o sticlă Gorilla Glass DX+ pentru a rezista la lovituri și zgârieturi. Nimic nu se schimbă în materie de hardware, doar primim o nouă culoare.

Galaxy Watch Active 2 cu durată mare de viață a bateriei

La fel ca înainte, Samsung Exynos 9110 dual-core cu două nuclee de 1,15 GHz își face treaba în noul smartwatch. Există 768MB de RAM și 4GB de memorie flash la bord și conexiunea la smartphone este stabilită prin Bluetooth 5.0. Varianta cu o conexiune LTE are 4GB de RAM, conform WinFuture. GPS, Wi-Fi și NFC sunt, de asemenea, acceptate. Acesta din urmă permite plata utilizând Samsung Pay.

Ceasul este fabricat din aluminiu, are rezistență la apă până la 5 ATM, IP68 și MIL-STD-810G. Bateria de 247mAh ar trebui să dureze 43 de ore în funcționare normală, cu până la 95 de ore în modul economic și maximum 10 ore în funcționare GPS. Poate fi încărcat clasic și wireless.

MIL-STD-810G este un standard tehnic SUA pentru echipamente militare. Confirmă compatibilitatea echipamentelor și dispozitivelor cu temperaturi extreme, radiații, umiditate, substanțe chimice, forțe de accelerație și vibrații rezultate din utilizarea armelor de foc.

În ceea ce privește software-ul, Galaxy Watch Active 2 oferă foarte multe caracteristici. Pe lângă suportul pentru Spotify în modul offline, sunt acceptate și capacitatea de a controla de la distanță camera de pe smartphone-urile Samsung și alte aplicații, alarmă de cădere, măsurarea tensiunii arteriale și monitorizarea somnului. Așteptăm culoarea Phantom Violet și pe Samsung Galaxy Watch 3.

În plus, datorită Samsung Health, ceasul oferă posibilitatea de a înregistra 40 de activități sportive diferite. Unele dintre acestea sunt recunoscute imediat de smartwatch. Samsung Galaxy Watch Active 2 ar trebui să înceapă cu un preț de 299 de euro pentru noua culoare.