Acasă Stiri Samsung Galaxy Watch 3: un ceas inteligent excelent

Samsung Galaxy Watch 3: un ceas inteligent excelent

Există o mulțime de ceasuri inteligente pe piață, dar cele mai multe dintre ele sunt axate pe fitness în primul rând. Și, sincer, aceasta nu este prima prioritate pentru foarte multă lume. Mulți utilizatori vor un ceas inteligent doar cu funcții de monitorizare a sănătății și aplicații de sănătate de calitate. Exact acest lucru oferă Samsung Galaxy Watch 3.

Datorită senzorului său de fotopletismogramă (PPG) cu 8 fotodiode optice de citire a impulsurilor, Samsung Galaxy Watch 3 vă poate monitoriza pulsul și multe altele. Funcționează ca un EKG, vă poate înregistra electrocardiograma; ca oximetru pentru a vă măsura nivelul de oxigen; și ca tensiometru pentru a vă urmări tensiunea arterială.

Samsung Galaxy Watch 3 cu o excelentă aplicație de monitorizare a somnului

Și nu numai atât, Samsung Galaxy Watch 3 iese din cutie cu o aplicație excelentă de monitorizare a somnului. Oferă un aspect cuprinzător al timpului petrecut în pat. Oferă o defalcare completă a somnului de noapte: somn ușor, profund și REM. Și atunci când ești treaz, îți oferă un scor de somn, astfel încât să știi cât de bine – sau nu – dormi.

Smartwatch-ul Samsung are și un monitor pentru a măsura numărul de pași. Detectează, prin Fall Detection, dacă ai căzut! Dacă sunt probleme grave și nu începeți să vă mișcați din nou, acesta va trimite automat un mesaj SOS unui prieten sau membru al familiei. Galaxy Watch 3 este excelent și nu prea sunt lucruri care pot fi criticate.

SOS – Save Our Souls. SOS – Salvați sufletele noastre, își are originea în reglementările radiofonice maritime ale guvernului german adoptate începând cu 1 aprilie 1905. Faptul că SOS poate fi citit ca o ambigramă este un avantaj pentru recunoașterea vizuală.

Smartwatch-ul Samsung este disponibil în două modele: unul mai mare, cu un afișaj de 1,4 inch (45 mm) și un model mai mic cu un ecran de 1,2 inch (41 mm diametru). Diferența importantă este în interior. Modelul mai mare are o baterie de 340mAh, în timp ce micuțul are una de 247mAh. În termeni practici, durează peste două zile modelul cu baterie mai mare și aproximativ o zi și jumătate cel mai mic.

Durată de viață a bateriei excelentă printre celelalte smartwatch-uri

Au fost și sunt mulți utilizatori care critică durata de viață a bateriei. Sigur că toți vrem o durată mai mare a bateriei la smartphone, tabletă, smartwatch sau la orice altceva ce funcționează pe baterie. Dar în privința duratei de viață a bateriei la Samsung Galaxy Watch 3 nu prea înțelegem de ce sunt dezamăgiți. Rivalul lui Galaxy Watch 3, Apple Watch Series 6, are o durată de viață a bateriei de numai 18 ore!

Majoritatea ceasurilor inteligente se străduiesc din greu pentru a ajunge la o durată de viață a bateriei de peste 48 de ore cum are Watch 3. Este adevărat, dacă tot ce vrei este un tracker inteligent pentru urmărirea fitnessului și o durată lungă de viață a bateriei, atunci vezi Samsung Galaxy Fit 2. Are o durată de viață a bateriei fenomenală, peste două săptămâni!

Desigur, puteți obține o durată de viață mai bună a bateriei lui Watch 3 prin oprirea GPS-ului încorporat și alte măsuri de economisire a bateriei. Dar, și trebuie să spunem acest lucru, majoritatea utilizatorilor sunt foarte mulțumiți de durata de viață a bateriei cu setările sale implicite. Și toți acești utilizatori au mai avut smartwatch-uri Samsung!

Watch 3 cu ecran AMOLED cu protecție Gorning Gorilla Glass

Afișajul ceasului este de primă clasă. Ecranul AMOLED de 1,4 inch 360 x 360 este suficient de luminos pentru a fi citit în plină zi. Este, de asemenea, colorat și ușor de utilizat. Cu fața protejată de Corning Gorilla Glass, standardul IP68 de rezistență la apă și standardul militar american MIL-STD-810G, este un smartwatch incredibil!. Pe scurt, poate merge la război și continuă să funcționeze.

Pe lângă utilizarea ecranului său tactil pentru a naviga, vine și cu o ramă rotativă mobilă la îndemână. Îți dă o senzație fermă de putere și utilitate, o adevărată plăcere de a fi folosit. Iar designul este de super-clasă!

Toate acestea sunt alimentate de un procesor ARM dual-core Exynos 9110 de 1,15 GHz. Acesta rulează sistemul de operare Tizen 5.5, sistem de operare mobil bazat pe Linux. Deși nu are la fel de multe aplicații ca seria Apple Watch, are un număr mare de programe utile și distractive. De exemplu, vine cu aplicația de muzică Spotify încorporată.

Totuși, singurul sistem de plată fără contact pe care îl acceptă din cutie este Samsung Pay cu NFC. Cu toate acestea, nu acceptă standardul mai vechi, dar încă obișnuit, de transmisie magnetică sigură (MST). De asemenea, nu vă va permite să utilizați Apple sau Google Pay, conform Zdnet. Pentru acestea, va trebui să vă folosiți telefonul.

Pentru rețea, ceasul acceptă Wi-Fi de 2,4 Ghz, NFC și Bluetooth 5.0. Utilizează în principal Bluetooth pentru a vă conecta cu smartphone-ul dvs. O caracteristică interesantă și surprinzător de utilă este că ceasul vine și cu un microfon. Asta înseamnă că îl puteți folosi pentru a efectua sau a răspunde la apeluri telefonice.

Stiri

Samsung Odyssey Neo G9: cel mai puternic monitor de joc disponibil

Calitatea graficii și a sunetului în jocuri se îmbunătățește tot timpul. Prin urmare, pentru a se asigura că se pot bucura din...

Samsung depășește Intel, este cel mai mare producător mondial de cipuri

Divizia de semiconductori duce în ultimul timp greul pentru pentru Samsung. Compania Samsung a înregistrat profituri record în Q2 2021, în mare...

Galaxy Watch 4 cu o durată de viață a bateriei de 7 zile

Cele mai recente scurgeri și zvonuri de la Samsung Galaxy Watch 4 ne oferă o presupusă foaie de specificații și o durată...

Seria Galaxy S21 se vinde mai rău decât seria Galaxy S20

Seria Galaxy S21 a avut un început de an fantastic înainte de a ajunge chiar pe rafturi. Dar, la șase luni de...

Samsung pierde locul unu în Europa, Xiaomi este pe primul loc

Rezultatele Xiaomi din ultimele douăsprezece luni nu au fost nici pe departe incredibile, iar cele mai recente date de piață din Europa...

Dispozitivele Galaxy care vor primi actualizarea Android 12 și One UI 4.0

Interfața One UI 4.0 nu a fost momentan confirmată oficial, dar dacă Samsung nu decide să facă schimbări drastice filozofiei de proiectare...

Seria Samsung Galaxy S22 va avea o cameră de 50MP cu senzor RGBW

Samsung lucrează la un senzor de 200MP de ceva timp, care va ajunge mai întâi un smartphone Xiaomi Mi 12. Conform ultimelor...