Samsung Galaxy Watch Active 2 primește o nouă actualizare

1223
Sursa Foto: SamMobile.com

De două zile, excelentul smartwatch Samsung Galaxy Watch Active 2 a primit o actualizare. Poate că cea mai notabilă caracteristică care este inclusă în cel mai recent smartwatch Samsung este rama virtuală. Aceasta a fost introdusă pentru a înlocui rama fizică rotativă, foarte apreciată de utilizatori, care a făcut parte din smartwatch-urile Samsung de câțiva ani.

Luneta virtuală este acum disponibilă pe Galaxy Watch Active 2 și permite utilizatorilor să navigheze prin interfața utilizatorului glisând cu degetul în jurul marginilor ecranului. A fost îmbrățișată foarte repede de utilizatorii acestor ceasuri inteligente și este acum extrem de apreciată.

Actualizarea pentru Galaxy Watch Active 2 are versiunea de firmware R820XXU1BSK4

Recent Samsung Galaxy Watch și Watch Active au fost actualizate cu multe funcții de la Galaxy Watch Active 2. Acum a venit și rândul lui Galaxy Watch Active 2 să primească și el o actualizare, chiar dacă minoră. Această actualizare este deja disponibilă în Coreea de Sud, Germania și alte câteva piețe în acest moment, conform SamMobile. În perioada următoare se va extinde la nivel global și în câteva zile va ajunge pe toate smartwatch-urile Watch Active 2.

Noua actualizare rezolvă o eroare care dezactivează aleatoriu modul de ecran Watch Always On Display (AOD). De asemenea, actualizarea îmbunătățește și precizia măsurării caloriilor folosind senzorul de ritm cardiac. Mulți utilizatori folosesc funcția de afișare permanentă AOD în timp ce fac antrenamente, precum și alte activități, astfel încât această caracteristică este utilă în astfel de momente.

AODAlways On Display este o caracteristică a smartphone-ului care afișează informații limitate în timp ce telefonul este în repaus. AOD a fost introdus pentru prima dată de Nokia în 2009 pe Nokia N86. A fost introdusă de Samsung cu Galaxy S7 în 2016. Funcția AOD are un consum de aproximativ 3% din baterie.

Actualizarea este pentru ambele versiuni Galaxy Watch Active 2, de 44 și 40mm

Actualizarea are versiunea de firmware R820XXU1BSK4 și ocupă un spațiu de memorie de doar 16,83MB. Actualizarea îmbunătățește, de asemenea, stabilitatea generală a caracteristicilor asistentului Samsung Bixby și se extinde atât la varianta Watch Active 2 de 44mm, cât și la varianta de 40mm. Ca toate celelalte actualizări, o puteți descărca prin deschiderea aplicației „Galaxy Wearable” de pe telefonul conectat. Apoi selectați „Urmăriți actualizarea software – Watch software update”, după care atingeți „Descărcați și instalați – Download and install„.

Este posibil ca actualizarea să nu fie disponibil imediat și în România, așa că poate trebuie să verificați mai târziu acest lucru. Lansarea actualizării nu depinde numai de Samsung! Operatorii de telefonie mobilă sunt și ei responsabili de cât de repede ajunge o actualizare, atât la smartphone-uri cât și la smartwatch-uri. De asemenea, telefonul dvs. vă va anunța automat odată ce actualizarea devine disponibilă.