Samsung a lansat Galaxy Watch Active 2 – ediția Under Armour

967
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung și Under Armour au anunțat o ediție exclusivă – Under Armour Edition a celui mai recent smartwatch lansat de Samsung. Galaxy Watch Active 2 Under Armour este gândit pentru a oferi experiențe unice care să îi ajute pe alergători să-și atingă obiectivele de fitness. Ca parte din parteneriatul cu Under Armour, Samsung oferă o experiență completă utilizatorilor, punând la dispoziția acestora un smartwatch care îi ajută să-și țină sub control forma fizică.

Galaxy Watch Active 2 Under Armour le va permite utilizatorilor să se bucure de sesiunile de alergare, ajutându-i să obțină o stare de bine generală și oferindu-le posibilitatea de a se conecta cu celelate dispozitive„. A afirmat Woncheol Chai, vicepreședinte și șeful departamentului Product Strategy, Samsung Electronics.

Galaxy Watch Active 2 Under Armour – antrenorul de la mână

Galaxy Watch Active 2 Under Armour este conceput cu specificații unice. Măsurarea în timp real a cadenței și acces premium la cea mai mare comunitate de fitness din lume prin intermediul MapMyRun. Astfel puteți primi sfaturi de fitness mai rapid, îndrumări intuitive, dar și antrenamente complete, accesibile direct la încheietura mâinii.

La Under Armour, fiecare produs este construit pentru a le face viața mai ușoară atleților și pasionaților de sport. Suntem încântați să împingem limitele performanței și tehnologiei prin parteneriatul nostru cu Samsung. Lansarea lui Galaxy Watch Active 2 Under Armour va ajuta alergătorii să își îmbunătățească forma fizică și implicit performanța”. A declarat Paul Fipps, Chief Digital Officer, Under Armour.

Under Armor, Inc. este o companie americană de îmbrăcăminte și accesorii sportive. A fost fondată de Kevin Plank în 1996 și sediul este în Baltimore, Maryland, USA. Under Armour are birouri suplimentare în Denver, Colorado, Hong Kong, Guangzhou, Jakarta și Toronto.

Ediția Galaxy Watch Active 2 Under Armour oferă utilizatorilor sfaturi de fitness în timp real pentru a-i ajuta să obțină maximul de rezultate din sesiunile lor de alergare. Folosind date de pe smartwatch, precum și din colecția Under Armour Connected Footwear, utilizatorii pot vedea feedback-ul pe ecran și pot primi îndrumări audio în timpul antrenamentelor. În acest fel își vor putea menține ritmul și implicit își vor îndeplini obiectivele de fitness.

Urmărire complexă a tuturor exercițiilor sportive

Galaxy Watch Active 2 Under Armour încurajează utilizatorii să-și stabilească obiective personalizate în funcție de nevoile lor. Pot stabili ritmul, distanța și durata iar ceasul le oferă îndrumări audio și feedback tactil pe parcursul sesiunilor de alergare. Datorită îndrumărilor oferite în timp real bazat pe informațiile colectate din ceas, utilizatorul va primi feedback care îi va permite să facă modificări în antrenament. După antrenament, utilizatorii primesc o analiză detaliată și sfaturi de fitness pe smartphone-ul lor. Astfel vor avea toate amănuntele despre tehnica de alergare, lucru ce niciun alt produs de pe piață nu îl oferă.

Înainte de fiecare alergare, utilizatorii își pot stabili planuri personalizate și pot primi sfaturi care să îi ajute să își îndeplinească obiectivele. Galaxy Watch Active2 Under Armour include șase luni de free trial premium în aplicația MapMyRun. Prin acest lucru utilizatorii au acces la planuri de training care îi pot motiva să obțină maximul din antrenamente.

În timpul antrenamentelor, display-ul smartwatch-ului Under Armour va afișa date relevante, precum ritmul cardiac, ritmul de alergare și forma fizică generală, astfel încât utilizatorii să le poată vedea în timp real și să își dea seama de progresul înregistrat. Atunci când folosesc și căștile wireless Samsung Galaxy Buds, utilizatorii pot avea acces la îndrumări audio la anumite intervale din timpul antrenamentului. Prin acest lucru au o motivație suplimentară pentru a-și atinge obiectivele. Prin conectarea la smartphone, utilizatorii au acces la toate detaliile antrenamentelor și informații relevante despre sesiunile de alergare.

Conectat la fiecare pas cu Galaxy Watch Active 2

Începând cu 2019, toată încălțămintea din colecția HOVR a Under Armour se conectează cu aplicația MapMyRun. Alături de smartwatch-urile Samsung compatibile, utilizatorii își pot conecta încălțămintea direct la smartwatch-ul Samsung. Astfel vor primi îndrumări și feedback direct pe display-ul ceasului.

În exclusivitate pe Galaxy Watch Active 2 Under Armour, conectarea smartwatch-ului cu încălțămintea din colecția UA HOVR oferă utilizatorilor statistici actualizate constant, cu privire la distanța alergată, precum și îndrumări în timpul antrenamentului. Oferind date exacte și sfaturi concrete pentru îmbunătățirea alergării, pantofii sport și smartwatch-ul devin una cu antrenorul personal.

Galaxy Watch Active 2 Under Armor Edition este ușor, sportiv, cu cadran din aluminiu și un design elegant. Are două două dimensiuni, de 44 mm, cu curea neagră și o variantă de 40 mm cu o curea gri. Ambele curele sunt făcute din Fluoroelastomer și au un design ce permite pielii să respire. Sunt foarte confortabile de purtat, pentru ca utilizatorii să obțină performanțele pe care le doresc.

Galaxy Watch Active 2 are un cadran digital rotativ și interfața One UI. Fața smartwatch-ului oferă o interfață clară, iar aplicația MapMyRun poate fi accesată printr-o singură atingere. Display-ul smartwatch-ului dispune de un design animat de tip Eclipse, a cărui luminozitate se schimbă în funcție de ora din zi. Are diferite moduri de afișare a datei și a orei bine definite, astfel încât să aveți aceste informații permanent la îndemână.