Galaxy Watch Active 4 vine cu procesor de 5nm și rame mai subțiri

350
Galaxy Watch Active 4 vine cu procesor de 5nm si rame mai subtiri
Sursa Foto: androidheadlines.com

Abundență de informații despre viitoarele smartwatch-uri Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch Active 4 și nu vor înceta până la lansare. Ultimele noutăți vin de la Ice Universe și se referă la un nou procesor fabricat cu tehnologia de 5 nm, margini mai subțiri și multe altele pe Watch Active 4. Aceste informații au greutate în primul rând pentru că provin de la Ice Universe, un cunoscut și de încredere tipster.

Tipsterul a distribuit informațiile prin Twitter, susținând că un procesor de 5nm va alimenta pe Galaxy Watch Active 4. Probabil la fel se va întâmpla cu Galaxy Watch 4. Acum, aceasta este o mare surpriză. Procesoarele Qualcomm Snapdragon Wear 2100 și 3100 care alimentează majoritatea dispozitivelor Wear OS se bazează pe un proces de fabricație de 28nm. Aceasta ar fi o îmbunătățire imensă.

Galaxy Watch Active 4 cu TizenWear OS

Samsung produce de ceva timp procesoare de 5 nm și între acestea par să fie și cipuri pentru articole purtabile. Încă nu știm la ce procesor să ne așteptăm, totuși, va trebui să așteptăm și să vedem. Tipsterul a menționat „TizenWear OS” ca software ce va fi în noul ceas inteligent Samsung. Google și-a anunțat parteneriatul cu Samsung în timpul I / O Google, susținând că cele două companii își unesc forțele în spațiul portabil. Rezultatul va fi un nou software / sistem de operare numit probabil TizenWear OS.

Google și Samsung vor combina Wear și Tizen într-un fel, pentru a crea o nouă versiune de Wear OS. TizenWear OS va fi în esență Wear OS cu îmbunătățirile aferente Tizen deasupra, conform AndroidHeadlines. Este prima data când apare numele TizenWear OS! Nu știm momentan dacă acesta va fi numele final al viitorului sistem de operare.

2.5D se referă la o ușoară curbură la marginea ecranului de sticlă, cunoscută și sub numele de margine conturată. Deși nu este un nume oficial pentru nicio tehnologie, este utilizat pe scară largă pentru a face referire la acest tip de design de afișaj.

Ceasul va avea sticlă 2D deasupra, nu sticlă 2.5D. Deși 2D nu este curbat în sensul cel mai evident. Numele se referă la rotunjirea marginilor unui afișaj plat „2D” în axa Z, adăugând o ușoară curbă la ceea ce ar fi de obicei o margine dreaptă. Rama va fi mai îngustă decât cea a predecesorului său, în timp ce tipster-ul a mai spus că dispozitivul va avea „o textură excelentă a cadrului, suspectat a fi din aliaj de titan”.

Carcase din aluminiu și din oțel inoxidabil la Watch Active 4

Acum, ca răspuns la afirmația Universului de gheață, Roland Quandt a avut și el ceva de spus. Domnul Quandt este, de asemenea, un cunoscut și apreciat tipster care publică pe Twitter și pe WinFuture. El a adăugat că Samsung va lansa două variante diferite, ca materialele de construcție, cu Galaxy Watch Active 4. Una va fi din aluminiu, cealaltă va folosi oțel inoxidabil.

Referitor la procesor, cel mai recent cip Qualcomm este Snapdragon Wear 4100. Acesta a debutat cu Mobvoi TicWatch Pro 3 și este fabricat cu tehnologia de 12nm. Procesorul Samsung Exynos 9110 găsit pe Galaxy Watch Active 2 este fabricat cu tehnologia de 10nm. Dacă informația se adeverește atunci Samsung Galaxy Watch Active 4, pe lângă TizenWear OS va avea performanțe mult îmbunătățite și o durată de viață mai mare, urmare a noului procesor.

Samsung Galaxy Watch Active 4 este prevăzut să sosească în august. Se pare că ceasul va fi lansat alături de mai multe produse. Va ajunge alături de Galaxy Watch 4, Samsung Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Flip 3 și Galaxy S21 FE.