Acasă Stiri Galaxy Watch Active și Galaxy Watch primesc noi funcții cu o actualizare

Galaxy Watch Active și Galaxy Watch primesc noi funcții cu o actualizare

Vești bune pentru utilizatorii de Galaxy Watch sau Galaxy Watch Active. Compania Samsung lansează o actualizare de software pentru smartwatch-urile mai vechi, care oferă unele dintre funcțiile noi deja disponibile pe Galaxy Watch 3 și Galaxy Watch Active 2.

Este posibil ca noile ceasuri inteligente Galaxy Watch și Galaxy Watch Active să nu mai fie foarte tentante pentru utilizatori având în vedere că Samsung a lansat noi smartwatch-uri. Ambele modele sunt foarte bune și acum mai ieftine iar Samsung nu a uitat de ele. Dimpotrivă, cele două ceasuri inteligente primesc funcții care au fost găsite anterior pe Galaxy Watch 3.

Galaxy Watch și Galaxy Watch Active actualizate cu noi funcții

Actualizarea a început să fie lansată deja și aduce o serie de îmbunătățiri, conform TechRadar. Ca de obicei actualizarea nu ajunge imediat pe toate piețele, dar este important că Samsung a demarat noua actualizare. Pentru început, mesajele primite în aplicații, precum WhatsApp, pot afișa acum imagini chiar pe ceasuri. În acest fel puteți vedea imaginile pe care vi le trimit prietenii și rudele merită să vă scoateți telefonul.

Apoi, există suport pentru Bitmoji și propriul AR Emoji de la Samsung pe Galaxy Watch și Galaxy Watch Active. În acest fel aveți mai multe opțiuni pentru a adăuga o varietate la conversațiile de mesagerie instantanee. Când vine vorba de funcțiile de fitness ale acestor ceasuri, se adaugă ghidarea vocală prin Bluetooth. Astfel puteți auzi cât pași ați făcut și care este ritmul cardiac în timpul alergării, al mersului, al ciclului sau al altor antrenamente. Există acum și un mod de captură a ecranului de defilare pe dispozitive portabile, dacă aveți nevoie de el, iar Samsung a adăugat aparent o serie de îmbunătățiri de stabilitate și performanță la software-ul Tizen.

Sistemul de operare Tizen este bazat pe Linux și utilizat în principal de către Samsung. Este prezent pe smartphone-uri, smartwatch-uri, pe camerele Samsung dar și pe televizoare sau electrocasnice. Tizen este un sistem open-source.

Actualizarea pentru Galaxy Watch și Galaxy Watch Active ocupă un smațiu de memorie de 292MB. Jurnalul de schimbări pentru versiunea de firmware R810XXU1FUB6 prezintă toate modificările pe care Samsung le-a făcut cu Tizen 5.5.0.1.

Iată pe scurt ce aduce noua actualizare la ceasurile Samsung!

  • Notificări îmbunătățite: când primiți o notificare, puteți deschide imediat caseta de dialog și puteți verifica imaginea.
  • Emoji AR / Bitmoji: Puteți utiliza, de asemenea, emoji AR și Bitmoji generate de telefonul dvs. pe ceas.
  • Captură: acceptă captura cu defilare și este trimis automat la telefon după capturare.
  • Puteți asculta informațiile vocale cu setul cu cască conectat în timpul exercițiilor.
  • Informațiile cumulate privind distanța și frecvența cardiacă au fost adăugate pentru a înregistra secțiuni automate ale exercițiilor de alergare / ciclism.
  • Au fost stabilizate și îmbunătățite funcționarea celor două ceasuri inteligente.

După lansarea originalului Samsung Galaxy Watch în august 2018 și a lui Samsung Galaxy Watch Active în martie 2019, este încurajator să vedem Samsung actualizând în continuare aceste dispozitive, chiar dacă acum sunt disponibile multe modele mai noi.

Modelele mai noi au primit și ele propriile actualizări în ultimele zile. Monitorizarea tensiunii arteriale și ECG a fost adăugată la Galaxy Watch 3 și Galaxy Watch Active 2 printr-o actualizare de software.

Stiri

Galaxy S20 vs Galaxy S21: Care telefon este mai bun?

Seria Galaxy S21 a reprezentat o schimbare de design pentru seria Galaxy S după ani consecutivi de relativă stagnare. Nu numai din...

Mai multe telefoane Galaxy A și M afectate de o problemă misterioasă

În general seriile Galaxy A și M de la Samsung duc greul vânzărilor și ridică cota de piață a companiei. Cele două...

Resetarea automată a permisiunilor va fi disponibilă pe telefoanele Samsung

Google a făcut sistemul de operare Android tot mai sigur cu fiecare nouă versiune majoră nou lansată. Cel mai mult beneficiază de...

Modelul Samsung Galaxy S22 va avea o baterie semnificativ mai mică

În ultimele timp am aflat ce fel de baterii va pune Samsung în Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra. Numai despre bateria...

Android 12 și One UI 4.0 aduc noi funcții pe seria Samsung Galaxy S21

Săptămâna trecută Samsung a lansat programul beta pentru interfața One UI 4.0 bazată pe Android 12, pentru seria Galaxy S21. Viitorul software...

Tableta Galaxy Tab S7+ 5G primește patch-ul de securitate din septembrie

Cea mai recentă și cea mai mare tabletă high-end Samsung a primit un nou patch de securitate. Tableta Galaxy Tab S7+ 5G...

Samsung Galaxy A73 va primi o cameră de 108 megapixeli

Acum, cu cât ne apropiem de sfârșitul anului, apar tot mai multe detalii despre seria Galaxy A 2022. Am scris recent că...