Acasă Stiri Galaxy Watch Active și Galaxy Watch primesc noi funcții cu o actualizare

Galaxy Watch Active și Galaxy Watch primesc noi funcții cu o actualizare

Vești bune pentru utilizatorii de Galaxy Watch sau Galaxy Watch Active. Compania Samsung lansează o actualizare de software pentru smartwatch-urile mai vechi, care oferă unele dintre funcțiile noi deja disponibile pe Galaxy Watch 3 și Galaxy Watch Active 2.

Este posibil ca noile ceasuri inteligente Galaxy Watch și Galaxy Watch Active să nu mai fie foarte tentante pentru utilizatori având în vedere că Samsung a lansat noi smartwatch-uri. Ambele modele sunt foarte bune și acum mai ieftine iar Samsung nu a uitat de ele. Dimpotrivă, cele două ceasuri inteligente primesc funcții care au fost găsite anterior pe Galaxy Watch 3.

Galaxy Watch și Galaxy Watch Active actualizate cu noi funcții

Actualizarea a început să fie lansată deja și aduce o serie de îmbunătățiri, conform TechRadar. Ca de obicei actualizarea nu ajunge imediat pe toate piețele, dar este important că Samsung a demarat noua actualizare. Pentru început, mesajele primite în aplicații, precum WhatsApp, pot afișa acum imagini chiar pe ceasuri. În acest fel puteți vedea imaginile pe care vi le trimit prietenii și rudele merită să vă scoateți telefonul.

Apoi, există suport pentru Bitmoji și propriul AR Emoji de la Samsung pe Galaxy Watch și Galaxy Watch Active. În acest fel aveți mai multe opțiuni pentru a adăuga o varietate la conversațiile de mesagerie instantanee. Când vine vorba de funcțiile de fitness ale acestor ceasuri, se adaugă ghidarea vocală prin Bluetooth. Astfel puteți auzi cât pași ați făcut și care este ritmul cardiac în timpul alergării, al mersului, al ciclului sau al altor antrenamente. Există acum și un mod de captură a ecranului de defilare pe dispozitive portabile, dacă aveți nevoie de el, iar Samsung a adăugat aparent o serie de îmbunătățiri de stabilitate și performanță la software-ul Tizen.

Sistemul de operare Tizen este bazat pe Linux și utilizat în principal de către Samsung. Este prezent pe smartphone-uri, smartwatch-uri, pe camerele Samsung dar și pe televizoare sau electrocasnice. Tizen este un sistem open-source.

Actualizarea pentru Galaxy Watch și Galaxy Watch Active ocupă un smațiu de memorie de 292MB. Jurnalul de schimbări pentru versiunea de firmware R810XXU1FUB6 prezintă toate modificările pe care Samsung le-a făcut cu Tizen 5.5.0.1.

Iată pe scurt ce aduce noua actualizare la ceasurile Samsung!

  • Notificări îmbunătățite: când primiți o notificare, puteți deschide imediat caseta de dialog și puteți verifica imaginea.
  • Emoji AR / Bitmoji: Puteți utiliza, de asemenea, emoji AR și Bitmoji generate de telefonul dvs. pe ceas.
  • Captură: acceptă captura cu defilare și este trimis automat la telefon după capturare.
  • Puteți asculta informațiile vocale cu setul cu cască conectat în timpul exercițiilor.
  • Informațiile cumulate privind distanța și frecvența cardiacă au fost adăugate pentru a înregistra secțiuni automate ale exercițiilor de alergare / ciclism.
  • Au fost stabilizate și îmbunătățite funcționarea celor două ceasuri inteligente.

După lansarea originalului Samsung Galaxy Watch în august 2018 și a lui Samsung Galaxy Watch Active în martie 2019, este încurajator să vedem Samsung actualizând în continuare aceste dispozitive, chiar dacă acum sunt disponibile multe modele mai noi.

Modelele mai noi au primit și ele propriile actualizări în ultimele zile. Monitorizarea tensiunii arteriale și ECG a fost adăugată la Galaxy Watch 3 și Galaxy Watch Active 2 printr-o actualizare de software.

Stiri

Smartphone-ul dvs. probabil vă spionează – iată cum să verificați

Aveți grijă la ceea ce discutați în când smartphone-ul este aproape deoarece asistentul dvs. virtual trage cu urechea la conversații. Sigur că...

Galaxy Z Fold 3, fără Exynos, dar cu Snapdragon 888 și o baterie mai mică

Vara se apropie și la fel și lansarea lui Samsung Galaxy Z Fold 3 și a lui Samsung Galaxy Z Flip 3....

Samsung rămâne nr. 1 pe piața smartphone-urilor la nivel global

Samsung și-a păstrat locul unu în lume pe piața smartphone-urilor în primul trimestru din acest an. Un lucru de demn de remarcat...

Samsung SmartThings: un control îmbunătățit asupra dispozitivelor Galaxy

Samsung Electronics Co. a anunțat că ecosistemul său lansat recent, SmartThings Find, continuă să crească rapid. În acest moment cuprinde peste 70...

Capacitatea bateriei pe Samsung Galaxy Z Fold 3 dezvăluită de 3C

Recent publicația sud-coreeană The Elec a scris că Samsung Galaxy Z Fold 3 va sosi cu un ecran interior mai mic. De...

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...