Galaxy Watch Active va introduce One UI la smartwatch-urile Samsung

1053

Pe măsură ce suntem mai aproape de evenimentul „Galaxy Unpacked 2019” din 20 februarie, tot mai multe informații despre Galaxy Watch Active apar. Zilele trecute am scris că succesorul lui Samsung Gear Sport nu va avea în componență rama rotativă a companiei. Am dezvăluit și câteva detalii despre smartwatch-ul Samsung. Astăzi, vă prezentăm câteva imagini ale interfeței ceasului și informații noi despre această interfață.

Pe Galaxy Watch Active va apărea noua interfață Samsung One UI conform IotGadget. Interfața One UI este interfața mobilă personalizată a gigantului tech pentru smartphone-urile Galaxy. Noua interfață a fost prezentată la Samsung Developers Conference în noiembrie 2018. De atunci ea a fost planificată să apară pe mai multe dintre telefoanele emblematice ale companiei Samsung.

Samsung a adaptat One UI pentru Galaxy Watch Active

Acum compania sud-coreeană pare a fi pregătită să aducă One UI și la smartwatch-urile sale. Deși Samsung a adaptat One UI pentru smartwatch-uri este posibil ca această interfață să nu arate la fel de bine ca pe smartphone-uri. Este vorba în primul rând despre dimensiunea afișajului, evident cu avantaj pentru smartphone-uri.

Samsung Gear Sport a fost și este un ceas destinat în principal fitness-ului, și așa este și succesorul său. Samsung, de fapt, a dublat funcționalitatea și îmbunătățirile legate de fitness cu noul Galaxy Watch Active. Noul ceas va primi un tracker de activitate centralizat care utilizează codurile de culori pentru afișarea statisticilor activității purtătorului, cum ar fi pașii efectuați. Ceasul va primi, de asemenea, o serie de fețe noi care oferă acces mai rapid la informațiile despre antrenamente și informații detaliate despre obiectivele de fitness.

Site-ul Iot Gadgets a fost cunoscut anterior sub numele de Tizen Experts. Acum prin noua denumire promovează tehnologiile IoT și publică cele mai noi informații din acest domeniu. Sediul site-ului este în Anglia în orașul Manchester. Membrii echipei sunt ingineri și specialiști în sistemele de comunicare și operare. Un site de profesioniști.

Mai multe îmbunătățiri pe Galaxy Watch Active

Samsung a adus, de asemenea, multe îmbunătățiri caracteristicilor de fitness existente pe ceasul anterior. De exemplu, funcția de urmărire automată a frecvenței cardiace va avertiza utilizatorul dacă ritmul cardiac depășește un anumit prag. Ceasul primește numele „Active” din cauza animațiilor și recompenselor îmbunătățite pentru a motiva purtătorul să fie mai activ.

În ceea ce privește specificațiile, Galaxy Watch Active va avea sistemul de operare Tizen 4.0.0.3. Smartwatch-ul va avea procesorul Samsung Exynos 9110 dual-core, cuplat cu 768 MB de RAM și stocare internă de 4 GB. Galaxy Watch Active va avea un ecran AMOLED de 1,1 inch cu o rezoluție de 360 ​​× 360 pixeli. Vor fi acolo Wi-Fi, Bluetooth 4.2, GPS și NFC pentru conectivitate. Cu toate acestea, succesorul lui Samsung Gear Sport va veni fără sprijinul MST și LTE. Ceasul va fi rezistent la apă până la o adâncime de 50 de metri.

Conform informațiilor Samsung va lansa Galaxy Watch Active la Galaxy Unpacked din 20 februarie de la San Francisco.