Este Galaxy Watch Active un upgrade semnificativ față de Gear Fit2 Pro?

740

Cel mai nou smartwatch Samsung sau poate ar trebui să-i spunem tracker de fitness, Galaxy Watch Active, este disponibil de două luni. Situat undeva între un smartwatch și un tracker de fitness, dispozitivul aduce schimbări substanțiale pentru un dispozitiv Samsung wearable. Deși nu este un ceas mai bun decât smartwatch-ul de anul trecut Galaxy Watch, el are cu siguranță suficiente îmbunătățiri hardware și software pentru a-l face un dispozitiv mai bun decât Gear Fit2 Pro.

Chiar acest lucru vrem să aflăm din acest articol. Este Samsung Galaxy Watch Active un upgrade reușit de la Gear Fit2 Pro? Brățara Gear Fit2 Pro este încă unul dintre cele mai bune trackere de fitness disponibile momentan pe piață. Este un dispozitiv foarte capabil care poate face aproape tot ceea ce doriți din domeniul fitness-ului.

Galaxy Watch Active cu mai multe caracteristici de fitness decât Gear Fit2 Pro

Totuși, factorul de formă dreptunghiulară limitează cumva funcționalitatea sa dincolo de urmărirea activității. Nu este un dispozitiv care arată deosebit de bine dacă este purtat cu o ținută mai elegantă, conform IotGadgets. La urma urmei, este o brățară de fitness și ar trebui să fie folosită pentru urmărirea activității, nu să fie folosită ca un accesoriu la un costum de seară.

Galaxy Watch Active, pe de altă parte, este ceva diferit. Este mic și ușor, făcând-ul confortabil de purtat în timpul antrenamentelor și vine cu mai multe caracteristici față de Fit2 Pro. Caracteristici cum ar fi monitorizarea stresului și exercițiile de respirație, împreună cu un ecran mai mare pentru a naviga prin datele dvs. de sănătate, îl fac deja un dispozitiv mai bun decât Gear Fit2 Pro. În plus, factorul său de formă circulară îi dă și aspectul mult mai modern.

MIL-STD-810G, este un standard militar, foarte strict și riguros din Statele Unite, utilizat de toate agențiile și departamentele ministerului apărării al SUA. MIL-STD-810G precizează condițiile de încercare de mediu ale echipamentelor militare. MIL-STD-810G este menținut de un parteneriat Tri-Service care include Forțele Aeriene ale Statelor Unite, Armata și Marina.

Galaxy Watch Active un upgrade foarte reușit de la Gear Fit2 Pro

În ceea ce privește specificațiile, Galaxy Watch Active are un display AMOLED circular de 1,1 inch și este alimentat de procesorul Exynos 9110. Are 768 MB de memorie RAM și spațiu de stocare de 4 GB. Galaxy Watch Active este dotat cu o baterie de 230 mAh. Ceasul este certificat cu standardul militar american MTL-STD 810G, cu IP68 și are rezistență la apă de 50 ATM. Este dotat cu GPS încorporat pentru urmărirea locației și suport NFC. De asemenea, acceptă unele aplicații populare terțe, cum ar fi Under Armor, Spotify și Strava. Senzorii de pe bordul dispozitivului includ accelerometru, giroscop, barometru și senzor de lumină ambientală.

Galaxy Watch Active oferă un suport de notificare mai bun de pe telefon, precum și widget-uri cu o densitate mai mare de informații. Dispozitivul acceptă, de asemenea, fețe și aplicații de ceas descărcabile, apropiindu-se tot mai mult de un smartwatch cu drepturi depline. În general, Galaxy Watch Active este un upgrade foarte atractiv de la Gear Fit2 Pro.