Galaxy Watch actualizat pentru dezactivarea sincronizării alarmelor

1178
Sursa Foto: IotGadgets.com

Galaxy Watch primește o nouă actualizare a firmware-ului pentru a vă ajuta să obțineți cea mai bună experiență posibilă. Smartwatch-ul a primit o actualizare de software luna trecută, îmbunătățind urmărirea înotului. Această actualizare a firmware-ului se referă atât la modelele de 42 mm, cât și la cele de 46 mm a smartwatch-ului.

Cea mai recentă actualizare Galaxy Watch aduce unele îmbunătățiri la smartwatch. O modificare similară a fost deja lansată pentru Gear S3 de Samsung, doar săptămâna trecută. După cum mulți dintre voi știți, Galaxy Watch este succesorul acestui dispozitiv, Samsung a decis doar să nu-l mai numească Gear S4.

Actualizarea firmware-ului Samsung Galaxy Watch

Actualizarea pare să fi fost trimisă mai întâi, conform informațiilor, pe piața americană. Actualizarea se distribuie acum la toate celelalte piețe de pe glob. Versiunea de firmware R810XXU1CSG4 pentru Galaxy Watch ocupă doar un spațiu de 15,36 MB din memorie. Changelog-ul (jurnalul cu explicațiile actualizării) specifică doar că se îmbunătățește fiabilitatea generală a sistemului.

O altă caracteristică a actualizării este că dezactivează sincronizarea automată a alarmelor de pe smartphone-ul asociat cu smartwatch-ul. Suntem siguri că unii dintre voi suspină ușurați. Acest lucru a fost deja făcut pentru Samsung Gear S3 cu cea mai recentă actualizare a firmware-ului. Schimbarea s-a făcut deoarece după actualizarea One UI, Gear S3 copiază setările de alarmă de la telefon de la sine. Acest lucru ar anula toate modificările aduse alarmei de pe smartwatch.

Aceasta a însemnat că, dacă utilizatorii doreau ca ceasul să vibreze doar pentru alarma de dimineață și telefonul lor să sune și să vibreze, ei se pomenesc că alarma sună și la ceas. Această actualizare va împiedica să se întâmple acest lucru pe Samsung Galaxy Watch, conform site-ului englez IotGadgets.

IotGadgets este un site ce publică știri, recenzii și comparații despre produse IoT, smartwatch-uri, cripto-monede și altele. Are sediul în Manchester, Marea Britanie. Este un site care promovează noi tehnologii pentru publicul interesat de IoT, gadgets, blockchain și multe altele.

Actualizarea  lui Galaxy Watch va ajunge și în România

Galaxy Watch este capabil să urmărească antrenamentele de înot. Această actualizare îmbunătățește urmărirea pentru această activitate. Cât de vizibile sunt aceste îmbunătățiri poate fi constatat doar urmărind efectiv un antrenament de înot. Așteptați-vă că această actualizare a firmware-ului pe Samsung Galaxy Watch să ajungă și în România.

Puteți, de asemenea, să încercați și să descărcați imediat actualizarea, deschizând aplicația Galaxy Wearable de pe telefonul dvs., selectând „Despre ceas – About Watch„, apoi  „Actualizare software ceas – Update watch software” și apoi apăsând butonul „Actualizare acum – Update now„. Deoarece aceste actualizări sunt lansate în etape, va dura ceva timp înainte ca actualizarea să fie disponibilă și în România.