Smartwatch-ul Galaxy Watch: un aliat în îngrijirea sănătății

1042

În dezvoltarea smartwatch-urilor și telefoanelor mobile există o permanentă revoluție tehnologică. Sunt de foarte multe ori salturi extraordinare care ne uimesc cu noi tehnologii, pentru a ne face viața mai ușoară. Un exemplu clar din ultimii ani sunt dispozitivele wearable. Acestea au atins niveluri inimaginabile față de acum câțiva ani, astfel încât utilizatorii își pot controla acum cu ele sănătatea și viața. Un exemplu foarte bun este smartwatch-ul Samsung Galaxy Watch.

Samsung are Galaxy Watch ca o opțiune ideală de a aduna informații într-un dispozitiv despre absolut orice. Zilnic, la orice oră Galaxy Watch contribuie la verificarea parametrilor de sănătate și bunăstare fizică.

Galaxy Watch un smartwatch excelent cu o durată a bateriei fenomenală

Galaxy Watch oferă o experiență extraordinară atunci când vreți să vă urmăriți somnul , în plus față de alte date despre sănătate. De asemenea, este capabil să monitorizeze nivelurile de stres și oferă exerciții de respirație pentru reducerea stresului. Astfel utilizatorii să poată rămâne calmi și echilibrați prin exercițiile de respirație recomandate de Galaxy Watch.

Samsung Health este un companion all-in-one pentru stilul tău de viață sănătos. Samsung Health are peste 500 de milioane de instalări din Google Play. Cu Samsung Health, puteți să vă urmăriți activitățile de zi cu zi, pentru a vă atinge obiectivele. Samsung Health a fost lansat pe 2 iulie 2012 cu smartphone-ul Samsung Galaxy S3.

O alimentație echilibrată este la fel de importantă ca și exercițiile fizice. Samsung Galaxy Watch vă ajută să urmăriți numărul de calorii consumate și vă atenționează, prin alerte personalizate, când faceți excese. În plus, puteți fotografia fiecare masă, meniul și tot ce mâncați. După înregistrare informațiile nutriționale pot fi verificate prin Samsung Health pentru un control mai bun al caloriilor.

Un alt beneficiu este că puteți măsura ritmul cardiac și puteți urmări șase activități sportive diferite, instantaneu. Puteți selecta din meniul smartwatch-ului Samsung pentru a măsura până la mai mult de 39 de tipuri de activități sportive. Puteți monitoriza înotul, Galaxy Watch are certificare IP68 și MIL-STD-810G, alergarea, numărul de pași sau alte activități fizice intense.

Una dintre cele mai importante caracteristici este durata de viață a bateriei lui Galaxy Watch, este mai mare de 80 de ore. În plus, se poate personaliza potrivit stilului de viață al fiecărui utilizator. Are o varietate de culori și sute de fețe de ceas, care pot fi adaptate la orice stare de spirit sau ocazie.

Samsung Galaxy Watch este excelența dusă la extrem, un ceas mare, frumos și elegant care face aproape totul.