Importanța monitorizării inimii și sănătății cu Samsung Health

1131
Sănătatea devine tot mai mult un domeniu major de interes pentru multe companii de tehnologie din întreaga lume. Samsung, prin Samsung Health, este una dintre ele și a oferit utilizatorilor săi multe produse și servicii orientate spre sănătate. Ofertele companiei constă, în principal, din wearables și smartphone-uri cu multe caracteristici de urmărire a sănătății și software-ul aferent. Tot ce faceți pentru menținerea unui corp sănătos poate echivala cu un loc de muncă cu normă întreagă. Între pregătirea meselor, alergare sau antrenamente și verificarea datelor și statisticilor înregistrate de aparatele care vă monitorizează sănătatea vă ia ceva timp și este de multe ori stresantă. Dar, cu ocazia Zilei Mondiale a Inimii, Samsung ne-a reamintit că inima și sănătatea sunt mai importante ca niciodată. Având în vedere pericolele bolilor cardiovasculare, produsele de sănătate ale companiei Samsung s-au concentrat pe bună dreptate pe a ajuta utilizatorii cu instrumente pentru a urmări și a menține o inimă sănătoasă. Aceasta a fost o temă cheie pentru multe dintre cele mai recente produse și servicii ale Samsung. Pentru smartwatch-ul Galaxy Watch, Samsung a colaborat cu mai multe instituții și comunități medicale iar aplicația Samsung Health a fost redesenată și mult îmbunătățită.
Aplicația Samsung Health pentru utilizatori și sănătatea lor
Aplicația Samsung Health aduce împreună toate datele utilizatorului în materie de sănătate. Subliniind eforturile recente în acest domeniu, Samsung a publicat aproximativ șase statistici legate de inimă pe care utilizatorii le pot urmări cu produsele și serviciile sale. Acestea includ tensiunea arterială, ritmul cardiac în repaus/mișcare, urmărirea diferitelor faze de somn, dieta, stresul și exercițiile fizice. Samsung Health reunește aceste date pentru a oferi perspective pentru dezvoltarea și menținerea unui stil de viață sănătos. Samsung a încheiat diferite parteneriate cu companii din domeniul sănătății pentru a pune în valoare capabilitățile produselor Samsung. Toate acestea pentru ca utilizatorii produselor sale, de la smartwatch-uri sau trackere de fitness la smartphone-uri să-ți poată monitoriza sănătatea.

Bolile cardiovasculare sunt cauza principală a morții din lume. Sunt 17,5 milioane de decese pe an, din această cauză, potrivit Federației Mondiale a Inimii. Infarctul miocardic și accidentul vascular cerebral reprezintă în total 13,5 milioane de decese în fiecare an.

De la dezvoltarea de aplicații care ne ajută să înregistrăm pașii, caloriile, ritmul cardiac și somnul, Samsung a fost un lider în furnizarea de modalități unice de a urmări stilul nostru de viață. Smartwatch-urile Galaxy Watch, Gear S3 / S2, Samsung Gear Sport și Gear Fit 2 sunt ideale pentru monitorizarea inimii. Smartphone-urile Galaxy Note 9, Galaxy S9 / S9+, Samsung Galaxy Note 8 sau Samsung Galaxy S8 și S8+ sunt cele mai reprezentative dispozitive mobile ce oferă posibilități de urmărire a sănătății. Potrivit SamsungNews, Samsung face tot ce este posibil pentru ca utilizatorii produselor sale să-și poate monitoriza starea de sănătate.