Cinci moduri în care smartwatch-ul Galaxy Watch bate Apple Watch

991

Noul Galaxy Watch de la Samsung este, fără îndoială, cel mai bun ceas inteligent lansat vreodată. Smartwatch-ul are îmbunătățiri semnificative față de predecesorul său, Samsung Gear S3, multe specificații, un design nou și o baterie mult mai mare. Se poate vedea acest lucru comparând cele două smartwatch-uri.

Au fost făcute tot felul de comparații inclusiv între Galaxy Watch și TicWatch Pro de la compania chineză Mobvoi. TicWatch Pro are probabil cel mai bun sistem de operare SmartWatch Wear de pe piață. Au fost făcute comparații cu Apple Watch Seria 3. Samsung Galaxy Watch are unele mici minusuri – cum ar fi aplicațiile mai puține – dar câștigă în toate celelalte părți și este cel mai bun smartwatch de pe piață.

Comenzile pentru Samsung Galaxy Watch se pot face în România la operatorii de telefonie mobilă și la alți parteneri autorizați de Samsung.

Vă prezentăm aici, prin intermediul IotGadgets, cinci moduri în care Galaxy Watch bate Apple Watch Series 3:

Navigare.

Cadrul de rotație patentat al Samsung face ca smartwatch-urile Samsung să iasă în evidență față de toate celelalte de pe piață. Samsung Galaxy Watch nu face excepție. Ecranul rotativ face navigarea extrem de ușoară, deoarece nu este nevoie să treceți prin ecranul mic al ceasului. De asemenea, fiecare mișcare a ramei este însoțită de un clik pentru a vă atenționa că ați trecut la altceva. Este mult mai util și mai distractiv decât coroana digitală a lui Apple Watch.

În plus, designul circular al lui Galaxy Watch arată mult mai clasic și mai atrăgător decât cel dreptunghiular din Apple Watch. Și vine în Rose Gold, culoarea care nu mai este oferită de Apple.

Mobvoi este o companie AI din China fondată în 2012. Compania include foști angajați ai companiei Google, experți AI, foști angajați ai Nokia, ingineri și cercetători de la universități renumite, cum ar fi Harvard, MIT, Cambridge, sau companii de top din lume cum ar fi Yahoo Beijing, Baidu, Tencent, etc. Peste 60% din echipa de la Mobvoi sunt ingineri.

Durata de viață a bateriei.

Cu o durată de viață de până la patru zile, Galaxy Watch (46mm) depășește aproape toate celelalte smartwatch-uri de pe piață. Modelul de 42mm durează de asemenea aproximativ două zile, ceea ce este în continuare mai bun decât bateria oferită de Apple Watch.

Mergeți într-o excursie în weekend cu niște prieteni în unele locuri îndepărtate? Nu trebuie să vă faceți griji că rămâneți fără baterie. Ceasul inteligent Samsung Galaxy Watch poate să ruleze cu ușurință mai mult decât un weekend.

Samsung Pay.

Deși, și în mod surprinzător, Samsung a eliminat MST de la Galaxy Watch, câștigă în continuare cursa plăților mobile împotriva Apple Watch. Ambele ceasuri au NFC, dar Samsung Pay are o acoperire mult mai mare decât Apple Pay. Acesta este disponibil pe 24 de piețe la nivel global și este acceptat la aproximativ 30 de milioane de puncte de vânzare. În comparație Apple Pay acceptat doar la 4 milioane puncte de vânzare (PoS). Este incomparabil pentru siguranța financiară aproape peste tot unde mergeți.

Spotify.

Da, Apple Watch are muzica Apple pentru streaming de muzică și are mai multe melodii decât Spotify. Dar Spotify de pe Galaxy Watch are încă câteva lucruri mai bune decât Apple Music, și contează foarte mult. În primul rând, puteți utiliza Spotify online fără a trebui să plătiți o taxă lunară de abonament. De asemenea, este compatibil cu mult mai multe alte platforme, cum ar fi difuzoare inteligente și multe altele. Pentru iubitorii de muzică dar și pentru cei care doar se plimbă este un avantaj substanțial.

Compatibilitate cu telefoanele mobile.

Acesta este un alt sector în care Galaxy Watch câștigă împotriva ceasului inteligent al companiei Apple. Galaxy Watch este compatibil atât cu smartphone-uri Android (5.0 sau ulterioare), cât și cu iOS (9.0 sau versiuni ulterioare). Apple Watch funcționează numai cu dispozitive iPhone. Cu toate acestea, Samsung Pay nu va lucra pe un Galaxy Watch asociat cu un iPhone. Dar chiar și așa, există pur și simplu mai multe telefoane inteligente care pot lucra cu Galaxy Watch.

Așadar, concluzia este fără dubii: Samsung Galaxy Watch are mai multe zone unde este mult mai bun decât Apple Watch Series 3.