Următorul Samsung Galaxy Watch a fost certificat de 3C din China și FCC

652
Sursa Foto: via tizenhelp.com

Samsung a trecut de o altă barieră în lansarea viitorului smartwatch Galaxy Watch. China Compulsory Certificate sau 3C China, a certificat viitorul ceas inteligent Samsung Galaxy Watch. Această certificare este esențială pentru lansarea oricărui produs în China, ceea ce înseamnă că fanii Galaxy Watch sunt mai aproape de a vedea smartwatch-ul în următoarele luni. Apoi a fost certificat și de comisia americană FCC.

În conformitate cu informațiile anterioare, succesorul lui Galaxy Watch ar fi Galaxy Watch 2 sau Galaxy Watch Active 3. Avem speranțe mai mari că se va numi Watch 2 și nu Active 3. Numerele de model specificate pentru ceasurile inteligente viitoare sunt SM-R840 / 845 & SM-R850 / 855 pentru ambele modele Wi-Fi & LTE. Din câte se pare Samsung va reveni la rama rotativă fizică cu aceste nou model de smartwatch.

O variantă 5G pentru viitoarele ceasuri Samsung posibil peste unul sau doi ani

Conform TizenHelp sunt unele zvonuri care vorbesc și despre modele cu o conexiune 5G, deși credem că este cam repede pentru așa ceva. Posibil peste un an sau doi. De asemenea, s-a vehiculat idea, mai plauzibilă, că vor exista variante cu o carcasă din titan, care sunt mai ușoare și mai robuste.

Numerele de model SM-R845 și SM-R855 pentru noile Galaxy Watch au fost listate la FCC mai devreme cu specificații interesante. Numerele de model de mai sus corespund variantelor LTE. Modelele doar Wi-Fi – care nu au apărut încă la comisia americană de certificare FCC – ar trebui să poarte numerele de model SM-R840 și SM-R850.

3C China – China Compulsory Certificate este un sistem de certificare obligatoriu pentru produsele importate, vândute sau utilizate pe piața chineză. Este sinonim cu marcajul CE în Europa și UL în Statele Unite, aflat pe toate produsele comercializate în aceste zone.

În documentația de la Federal Communications Commission apare și o schiță a spatelui smartwatch-ului. Vedem acolo un design circular cu o carcasă din oțel inoxidabil de 45 mm pentru varianta mai mare. Pe spate mai este gravat: sticlă Gorilla Glass DX, 5ATM și MIL-STD-810G, precum și conectivitate GPS și LTE. Deși schița FCC menționează o construcție din oțel inoxidabil, carcasa lui Galaxy Watch ar trebui să fie din aluminiu și titan.

Ce știm despre acest viitor ceas inteligent? Aproape nimic! Ei bine, întrucât Samsung a primit două certificate în Coreea de la Ministerul Siguranței Alimentelor și Medicamentelor, va lansa funcția ECG & Pressure Blood pe Watch Active 2. Presupunem că ambele vor fi disponibile pe viitorul smartwatch din cutie. Mai așteptăm o baterie mai mare și poate Wi-Fi 6. Samsung ar putea lansa următorul său smartwatch împreună cu smartphone-urile Galaxy Note 20 și Galaxy Fold 2.